‘PlayStation Showcase staat gepland voor september’

News
maandag, 22 augustus 2022 om 11:30
god of war ragnarokf1671538295
Gamescom 2022 staat voor de deur, maar voor een grote groep gamers blijft het enthousiasme een beetje lauw. Nintendo en Sony slaan deze editie namelijk over. Toch lijkt het erop dat PlayStation-gamers niet heel lang hoeven te wachten op een Sony-evenement.
Het najaar zit eraan te komen, met daarin een hoop game releases. Daarvoor zal er de nodige marketing plaatsvinden, waarvoor Xbox gamescom aangrijpt. Dat evenement slaat Sony over, maar de uitgever lijkt wel degelijk plannen te hebben.
ResetEra gebruiker Dusk Golem beweert namelijk dat Sony een evenement houdt in september. De gebruiker beweert degene te zijn die onlangs gelekte beelden van Helldivers 2 heeft opgenomen. Dat zou betekenen dat Dusk Golem inderdaad inside information zou kunnen hebben.
Dusk Golem geeft geen verdere details over dit potentiële Sony-evenement. Het is dus maar de vraag of het gaat om een grote showcase of een wat kleinere State of Play. Uiteraard is een korrel zout wat betreft het bestaan van een evenement in september ook op zijn plaats. Wel heeft Sony eerder in september evenementen gehouden.

Wat voor PlayStation-games verwachten we dit najaar?

Er is dit najaar in ieder geval nog genoeg te beleven op PlayStation om een eventuele showcase of State of Play mee te vullen. Een grote titel waar veel mensen naar uit zullen kijken is God of War Ragnarok. Ook kunnen we indie-hit Tunic en The Last of Us Part 1 verwachten. Voor die laatste is een showcase in september alleen wat aan de late kant, gelet op de releasedatum van 2 september.