The Last of Us serie schokt kijkers

News
maandag, 23 januari 2023 om 20:00
the last of us anna torvf1674463387
Fans van HBO’s The Last of Us zijn geschokt en bedroefd door het einde van aflevering 2. Voor de mensen die The Last of Us hebben gespeeld was het al bekend dat er schokkende en hartverscheurende dingen op het programma stonden. Desondanks maakte de nieuwe aflevering nog steeds veel emoties los bij kijkers.
Let op: Dit artikel bevat spoilers voor The Last of Us!
Vorige week begon de nieuwe HBO serie The Last of Us met een aflevering van bijna anderhalf uur, waarin we al snel te maken kregen met de dood van een belangrijk personage. Voor kijkers die de games al gespeeld hadden kwam de dood niet als een verassing, toch bleef het voor veel kijkers treurig om te zien.

The Last of Us aflevering 2 weer hartverscheurend

Ook aan het einde van aflevering 2 van The Last of Us was er weer een belangrijke dood. Tess (Anna Torv) offerde zichzelf namelijk op zodat Joel en Ellie konden ontsnappen en hun reis konden voortzetten. Eerder in de aflevering werd Tess gebeten door een Clicker tijdens een ontmoeting met een groep infected. Wetende dat ze binnenkort zelf in een geïnfecteerd wezen zou veranderen, koos Tess ervoor om samen met veel monsters te sterven in een vurige explosie.
Na de heftige ontploffing in de serie ontplofte ook social media. Fans kwamen met reacties over hoe het moment hen emotioneerde. De meeste fans zeiden dat de slotscène ongelooflijk goed was gedaan, terwijl anderen de prestaties van Anna Torv prezen. Velen merkten uiteindelijk ook op dat een ‘kus’-ontmoeting die Tess had met een geïnfecteerde voordat hij stierf, echt bizar walgelijk was. Toch werd aflevering 2 goed ontvangen, ook al bracht hij veel verdriet.