KPN neemt alle soorten tv samen

News
maandag, 23 januari 2023 om 20:30
kpn logo grijs blauw 181130 114213f1589439727
Traditionle, lineaire tv wordt nog wel eens doodverklaard, door bijvoorbeeld Netflix. Maar er zijn nog heel wat mensen die wel waarde hechten aan de programma’s die gewoon op de oude vertrouwde tv-zenders zijn te zien. KPN gaat streamingdiensten en gewone tv nu combineren.
Via je provider kun je je ook vaak abonneren op streamingdiensten. Als je daarbij ook nog gewone tv hebt, maakt het alleen wel dat er een hoop openen en sluiten van streaming-apps en bladeren door het aanbod aan te pas kan komen voordat je iets uitgekozen hebt om te kijken. KPN intoduceert daarom KPN TV+, waarmee je alle vormen van tv op één plek samen hebt.
In dit abonnement kun je gebruik maken van cross-content search. Dat wil zeggen dat je kunt zoeken op een programma in KPN TV+ en als het op één van je streamingdiensten of een tradioneel kanaal te zien is, verschijnt het. Weet je dus niet zeker op welke streamingdienst een programma dat je wil zien staat, dan hoef je het maar één keer op te zoeken in KPN TV+, in plaats van dat je alle streamingapps waar het eventueel zou kunnen staan af hoeft.
Daarnaast kun je ook streamingdiensten en tv-zenders uitzetten. Wil je dus even geen zoekresultaten van bijvoorbeeld Disney+ zien, dan kun je die dienst uitzetten. Je zet hem weer aan wanneer je juist zoekt naar iets dat je daar misschien kan vinden.

KPN TV+ vanaf vandaag beschikbaar

Je kunt nu een KPN TV+ abonnement afsluiten, als je nog geen KPN klant bent. Mogelijkheden om erop over te stappen als je al wel klant bent volgen binnenkort. Er zijn twee varianten: één met traditionele tv-zenders, en één die alleen je streaming-abonnementen samenneemt.