The Last of Us serie krijgt meer dan twee seizoenen

News
maandag, 13 maart 2023 om 13:00
go1 63d4e747ae799f1675513297
Het lijkt erop dat The Last of Us nog wel meer twee seizoenen krijgt. Volgens de makers past The Last of Us Part 2 namelijk in z’n geheel in seizoen 2 van de serie.
De laatste aflevering van The Last of Us is nu te zien op HBO Max. Daarmee is ook het lange wachten op seizoen 2 begonnen. Eerst gingen er nog geruchten dat er nog gewacht zou worden met de opnames voor het tweede seizoen - in verband met de tijd die er tussen de games zit - maar het lijkt er nu op dat de camera al ergens dit jaar aangaat.
Fans hoeven alleen niet te verwachten dat The Last of Us Part 2 in zijn geheel de basis voor het tweede seizoen gaat vormen. Volgens makers Craig Mazin en Neil Druckmann is het namelijk onmogelijk om de game in één seizoen te krijgen. Dat vertellen ze in gesprek met GQ.

“Nee, dat pas niet in één seizoen, geen denken aan. Het is meer dan één seizoen. We zullen niet zeggen hoeveel meer seizoenen we nodig hebben, maar meer dan één is feitelijk correct.”

Nieuwe verhaallijnen voor seizoen 2

Voor het tweede seizoen hebben Mazin en Druckmann in ieder geval een duidelijk doel, die ze ook hadden voor het eerste seizoen: de fans blij maken. Volgens het duo is dat geen eenvoudige taak, maar is het de eerste keer ook vrij goed gelukt.
Wel zal seizoen 2 een stukje anders worden, aangezien er een nieuwe point of view bij komt in de vorm van een personage die geïntroduceerd wordt in The Last of Us Part 2. Voor de makers is het in ieder geval een leuke uitdaging en volgens Druckmann is het proces van de serie ‘een waar plezier’ ten opzichte van eerdere ervaringen die hij heeft gehad.

Populair Nieuws