The Last of Us serie krijgt 4K blu-ray release

News
donderdag, 16 maart 2023 om 17:30
go1 63d4e747ae799f1675513297
Veel mensen zullen wat betreft het kijken van series helemaal zijn overgestapt op streaming. Van veel series komen zelfs helemaal geen blu-rays of dvd’s meer uit. Maar liefhebbers van The Last of Us kunnen de serie deze zomer wel op de plank zetten, met bergen extra’s.
The Last of Us is bij vrijwel alle kijkers goed in de smaak gevallen. Er zullen dan ook de nodige hardcore-fans zijn die het wel zien zitten om de serie op een wat permanentere manier aan hun collectie toe te voegen. Als je abonnement op HBO Max niet meer zo bevalt is het natuurlijk een hoop gedoe om toch steeds een abonnement te nemen wanneer je The Last of Us wil herkijken.
Die fans worden nu op hun wenken bediend, namelijk in de vorm van een release op (4K) blu-ray en dvd. Deze sets komen deze zomer uit, op 18 juli om precies te zijn. We hebben ze nog niet gevonden bij Nederlandse verkopers, maar je zou ze kunnen bestellen bij bijvoorbeeld Amazon UK.
Alle sets bevatten ook de nodige extra’s voor de grootste fans. Er zijn bonus features over onder andere de werkelijkheid achter de cordyceps infectie, het proces van het maken van een game adaptatie en alle 9 afleveringen van Inside the Episode (die ook op YouTube te zien zijn). Dat zijn dus heel wat extra uren.

The Last of Us niet de eerste HBO Max serie op 4K blu-ray

Hoewel het steeds minder gebruikelijk dat series van streamingdiensten op blu-ray uitkomen, lijkt HBO Max een uitzondering te zijn. Er is bijvoorbeeld ook een fysieke uitgave van House of the Dragon. Wellicht heeft het ermee te maken dat de series die we hier zien als HBO Max Originals in de VS toch op de eerste plaats voor een traditionele tv-zender worden gemaakt en dus niet per se bedoeld zijn om klanten naar een streamingdienst te lokken.

Populair Nieuws