The Last of Us HBO-serie lanceert officiële poster en releasedatum

News
donderdag, 03 november 2022 om 11:00
the last of us serief1673949097
The Last of Us HBO-serie gaat officieel van start op 16 januari 2023 in Nederland. Zo maakt HBO Max bekend via een tweet. De serie zal negen afleveringen krijgen in het eerste seizoen. Ook is de poster van de serie onthuld.
Officieel gaat het eerste seizoen van The Last of Us op HBO vanaf 15 januari van start. Dat is alleen in de Verenigde Staten en door het tijdsverschil met Nederland wordt het verschil bijna compleet opgeheven. HBO Max heeft doorgaans de afleveringen van nieuwe series al vroeg in de maandagochtend klaar staan. Zo was ook het geval eerder dit jaar met House of the Dragon en Westwold seizoen 4.
In The Last of Us-serie wordt het verhaal van de game uit 2013 opnieuw verteld. Pedro Pascal speelt Joel, terwijl Bella Ramsey de rol van Ellie speelt. Het tweetal moet zich een weg banen door een post-apocalyptisch Amerika dat overspoeld is met clickers en andere zombie-achtige mensen die aan een dodelijk virus zijn blootgesteld. Makkelijk zal het niet worden in de brute wereld die al twintig jaar vol zit met de angstaanjagende wezens.
Bekijk de eerste trailer hieronder!

The Last of Us HBO-serie niet de enige herverteling

Eerder dit jaar verscheen ook een nieuwe versie van het verhaal voor de PlayStation 5 in de vorm van The Last of Us Part 1. Het betreft een remake van de PS3-game uit 2013, die ook al van een remastered versie voorzien was op de PS4. In onze review kun je precies lezen waarom we de nieuwe versie niet zo fantastisch vinden als toen de game oorspronkelijk verscheen.

Populair Nieuws