Media Markt stunt met The Last of Us Part 2 deal

  Media Markt begint de dag goed vandaag. De winkelketen heeft namelijk een ongelofelijke The Last of Us Part 2 deal waarvan klanten vandaag kunnen profiteren. De bekroonde titel is nog maar 19 euro bij de winkel.

  Media Markt begint de dag goed, want er wordt met flinke korting gestrooid. Vandaag is er een bizar goede deal, want The Last of Us Part 2 is voor slechts 19 euro te koop. De game is nog nooit voor zo weinig te koop geweest, waardoor de winkelketen toch een unicum heeft. De game is normaalgesproken voor 59,99 euro te vinden en kwam met kortingen eerder tot een prijs van 30 euro, maar nog nooit kon je de game voor minder dan twee tientjes oppikken.

  The Last of Us Part 2 kwam oorspronkelijk uit op 19 juni 2020. De game werd met veel lof ontvangen, ook door XGN. We gaven de game een 9.8 en noemde de titel een absoluut meesterwerk dat door iedereen gespeeld moet worden. Het verhaal wordt op briljante wijze vertelt terwijl diepgaande thema's centraal staan. Hoewel je als speler niet altijd eens bent met de beslissingen van personages snap je de keuzes wel en dat maakt het een pijnlijk mooi avontuur om te beleven.

  The Last of Us Part 2 deal slechts één van velen

  Op het moment zijn er alleen nog veel meer deals te vinden dan die van The Last of Us Part 2. Zo is Cyberpunk 2077 voor een historisch lage prijs op te pikken. De game kost nu nog maar 25 euro bij bol.com. Daarnaast is er ook een grote sale van start gegaan bij Game Mania. Daar kun je tal van toffe titels voor een spotprijs vinden.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.