The Last of Us Part 1 bevat bijzondere easter egg

News
dinsdag, 13 september 2022 om 12:00
the last of us part 1 remakef1672920524
Eerder deze maand verscheen de remake van The Last of Us. Hoewel deze weinig is veranderd ten opzichte van het origineel, ontdekken spelers toch wat leuke nieuwe toevoegingen. Zo is nu een easter egg ontdekt die verwijst naar The Office.
The Last of Us Part 1 krijgt de nodige kritiek te verduren, meestal omdat fans te weinig veranderingen aan de game kunnen ontdekken om het prijskaartje van 70-80 euro te rechtvaardigen. Desondanks is de game geen exacte kopie van de originele game. Een TikTok-gebruiker ontdekte bijvoorbeeld dat je in de remake een bekend kantoor kan vinden.
In het deel van de game dat zich afspeelt in Pittsburgh kun je ruimte binnenwandelen die precies dezelfde layout heeft als het kantoor uit de nog altijd populaire comedy The Office. Herkenbare delen zijn Pam’s bureau aan de receptie en de locatie van Michael’s kantoor. Er staan geen bureau’s waar Jim en Dwight horen te zitten, maar die zijn dan weer gebruikt om de deur te barricaderen.
Fans van The Office zullen weten dat het kantoor helemaal niet in Pittsburgh staat, maar in Scranton. Beide plaatsen zijn dan weer wel te vinden in Pennsylvania. De ontwikkelaar die deze easter egg in de game heeft gekregen zal dus voor de beste benadering zijn gegaan.

Zijn er nog meer nieuwe easter eggs in The Last of Us remake?

Het is trouwens niet de eerste keer dat er iets nieuws wordt ontdekt in de remake van The Last of Us. Eerder ontdekten fans al dat er veel posters te vinden waren in de game die een fantasy-setting leken weer te geven. Het vermoeden is dat dit een hint is naar een nieuwe game van ontwikkelaar Naughty Dog.

Populair Nieuws