Teaset The Last of Us Part 1 een nieuwe Naughty Dog IP?

News
dinsdag, 06 september 2022 om 9:00
the last of us part 1 remakef1654797375
The Last of Us Part 1 verscheen vlak voor het weekend, maar spelers ontdekken nu al interessante geheimen in de game. Zo denken fans hints te hebben ontdekt naar de volgende game van Naughty Dog. Dat wordt mogelijk een game met een geheel nieuwe IP.
Op verschillende muren in The Last of Us Part 1 zijn posters van een fantasy-setting te vinden. Daarop zijn bijvoorbeeld een Pegasus (gevleugeld paard), een draak en een vrouwelijke krijger te zien. De posters waren niet aanwezig in de originele game.
Vandaar dat mensen denken dat deze posters een nieuwe IP van Naughty Dog teasen. Het is niet ongebruikelijk dat games hints naar nieuwe projecten bevatten. Ook Naughty Dog is deze manier van teasen niet vreemd: Uncharted 3 bevatte een soortegelijke hint naar The Last of Us.
Het toeval wil bovendien dat Naughty Dogs concept-artiest Hyoung Nam vorig jaar al fantasy-illustraties op ArtStation plaatste. Die verdwenen snel weer, om vervolgens terug te komen met de bewering dat ze geïnspireerd waren om Assassin’s Creed Valhalla. Dat verklaart alleen niet waarom er een draak op één van de illustraties te zien is, dus veel fans zijn overtuigd dat dat een doorzichtige leugen was om het bestaan van een Fantasy IP te verhullen.

Nieuwe Naughty Dog IP op komst?

Het is aannemelijk dat Naughty Dog al bezig is met wat er na The Last of Us gaat komen. De vraag is hoe snel dat gaat komen, aangezien The Last of Us Part 1 nog maar net klaar is. Iets anders om te bedenken is dat Naughty Dog ook nog steeds The Last of Us Factions in ontwikkeling heeft, dus een eventuele fantasy-game zou waarschijnlijk niet de eerstvolgende game van de studio zijn.

Populair Nieuws