Er is een concept voor The Last of Us Part 3

News
maandag, 05 februari 2024 om 10:00
the last of us part ii remastered wm screenshot 22 en 21nov231f1705338077
Beide The Last of Us-games horen voor velen bij de beste games ooit gemaakt. Of er een derde deel komt is alleen lang niet helemaal duidelijk geweest. Bedenker Neil Druckmann onthult nu dat er echt een concept is voor The Last of Us Part 3.
In de jaren na de release van The Last of Us Part 3 is het lange tijd onduidelijk geweest of een derde deel in het vooruitzicht lag. In de laatste maanden neigen de geruchten ernaar dat The Last of Us Part 3 in ontwikkeling is. Dankzij een nieuwe documentaire lijkt het nu waarschijnlijker dan ooit.
In Grounded 2, een documentaire over het maken van The Last of Us Part 2. Daarin heeft Neil Druckmann het erover dat hij lange tijd geen goede ideeën had voor een derde game, of in ieder geval niet een idee waar hij veel voor voelde. Maar nu is dat veranderd.
Druckmann geeft wel aan dat hij een concept heeft en nog geen verhaal. Dat staat voor hem op gelijke voet met de concepten van de eerste twee games. Er is bovendien een rode draad die door alle games doorloopt.

Is The Last of Us Part 3 bevestigd?

Druckmanns opmerkingen zijn op zich geen bevestiging dat The Last of Us Part 3 in ontwikkeling is. Maar het zegt mogelijk wel iets dat Druckmann het openlijk over een derde deel wil hebben. Dat er nu opnames bezig zouden zijn, doet ook vermoeden dat het concept inmiddels wel een verhaal is.