Nieuwe Call of Duty Black Ops gelekt onder codenaam CIA

  Normaal gesproken komen we rond deze tijd van het jaar al te weten wat de nieuwe Call of Duty game wordt. Toch is daar op het moment van schrijven geen sprake van. Alleen lijkt het door een lek in de Microsoft Store niet meer lang te gaan duren. Daar duidt een mysterieuze codenaam op een nieuwe Black Ops.

  Onder de naam ‘The Red Door’ publiceerde uitgever Activision een nieuwe applicatie in de Microsoft Store. Niet spectaculairs zal je denken, maar het lijkt er op dat het veel te maken heeft met de nieuwe Call of Duty Black Ops-game. De game The Red Door bevat een mature-rating van 18, bevat extreem geweld, bloed en staat onder de categorie van shooter. De game heeft een geschatte file size van 81,65 GB en is daarmee dus een aardig grote game.

  Hiernaast bevat The Red Door een beschrijving die menig gamer doet denken aan de Black Ops-reeks, namelijk; 'Er is meer dan één waarheid. Als je op zoek gaat naar antwoorden, wees dan bereid om alles in vraag te stellen en accepteer dat niets ooit hetzelfde zal zijn. The Red Door wacht, durf je erdoorheen te stappen?'

  Inkijkje in Black Ops CIA

  The Red Door kon, door de meeste mensen, niet opgestart worden. Toch gingen er op internet screenshots rond van personen bij wie ‘het wel is gelukt’ om de applicatie op te starten. Als we deze screenshots moeten geloven, dan is The Red Door een code voor Call of Duty: Black Ops CIA. CIA zou niet staan voor de Amerikaanse inlichtingendienst, maar voor Closed Internal Alpha.

  Nadat de applicatie opgestart is, kwam er een titelscherm in beeld. Hierna vraagt het spel of spelers de game of applicatie in bezit hebben. Als dit het geval is, moet de disk in de console ingevoerd worden of in te loggen met hun Xbox-account.

  Meer geruchten over nieuwe Black Ops-game

  Vorige maand gingen er ook al geruchten rondom een nieuwe Black Ops-game. Toen zou een bekende Call of Duty-speler het een en ander te horen hebben gekregen van een bron. Onder meer de locatie en het toevoegen van de map uit Warzone werden onthuld.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.