Resident Evil personages zijn nu ook toegevoegd aan Fortnite

News
maandag, 25 oktober 2021 om 13:30
fortnitef1635155379
Epic Games heeft al meerdere horror-samenwerkingen gedaan voor het Halloween evenement in Fortnite. Nu heeft het bedrijf een samenwerking met Resident Evil en kan je met de personages Jill Valentine en Chris Redfield in de game spelen.
Epic Games heeft nu Resident Evil personages toegevoegd aan haar Battle Royale game. Door de nieuwe samenwerking tussen Capcom en Epic kun je nu in de item-shop Jill Valentine en Chris Redfield halen.
Volgens een blogpost van Epic Games zijn de personages onderdeel van het S.T.A.R.S. Team Set. Jill en Chris komen in hun S.T.A.R.S. uniform aan op het slageveld. Voor Chris kan je ook nog een Hound Wolf Squad outfit kopen afkomstig uit Resident Evil Village. Er is ook een alternatieve Raccoon City Style voor Jill’s outfit.
Naast de skins bevat de S.T.A.R.S. Team Set ook een Herb Back Bling (met alt Red- en Blue Herb Styles), een Saving Keystrokes Back Bling typemachine, een Hot DOGGER Pickaxe en een Stun Rod Pickaxe.
De liefhebbers van Resident Evil kunnen de nieuwe items kopen in twee verschillende bundels. Eén bundel bevat de karakers Chris en Jill met Back-Bling en een Survival-laadscherm. Dit bundel is voor 2000 V-Bucks te koop. De andere bundel bevat alleen de pickaxes en een emote. Deze bundel is goedkoper en kan je krijgen voor 1300 V-Bucks in de item store.

Fortnite skins voor Halloween

Epic Games voegde deze maand al meer nieuwe samenwerkingen toe aan Fortnite, omdat het bijna Halloween is. Zo bevat Fortnite nu monsters uit Universal Pictures' horror-bibliotheek, waar je skins kan halen van Frankenstein's Monster en The Mummy. Fortnite heeft ook het personage Rick Grimes van The Walking Dead toegevoegd aan haar item store.

Populair Nieuws