The Elder Scrolls Online nu tijdelijk gratis te spelen!

  Als je nog nooit The Elder Scrolls Online hebt gespeeld, maar wel benieuwd bent naar de MMO, dan is nu de kans om je slag te slaan. De populaire game van Zenimax Online Studios is nu namelijk tijdelijk gratis te spelen.

  Het Elder Scrolls Online Free Play evenement is nu van start gegaan en zal duren tot en met 9 december. Heb je dit weekend nog geen plannen, dan kan je dus lekker genieten van de MMO zonder kosten. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je na 9 december plotseling moet betalen, want er zijn geen strings attached.

  Tijdens het evenement kan je de base game van The Elder Scrolls Online gratis spelen. Dat betekent dat je geen toegang hebt tot de gebieden van de uitbreidingen en geen gebruik kan maken van de Necromancer en Warden klasse. Gelukkig is er genoeg content om van te genieten in de enorme open wereld van Tamriel, kan je beginnen aan de proloog van Greymoor en kan je vrij kiezen uit de vier originele klassen van The Elder Scrolls Online. Ook krijgen nieuwe spelers 500 Crowns op hun rekening gestort, die je naar hartelust kan spenderen in de in-game Crown Store. Als je hebt deelgenomen aan eerdere Free Play evenementen, dan kan je gewoon weer verder gaan met je bestaande karakter.

  Goedkoop The Elder Scrolls Online scoren

  Ben je tijdens het gratis evenement overtuigd van de game, dan hoef je ook niet meteen de volle pond te betalen. Tijdens de duur van het Free Play event in The Elder Scrolls Online kan je de game namelijk met veel korting aanschaffen - 60 procent korting om precies te zijn. Zo is het nu mogelijk om de MMO te kopen voor 7,99 euro op Steam, de Microsoft Store en de PlayStation Store. Ook kan je de Greymoor-uitbreiding met evenveel korting aanschaffen. Heb je dus wat mooie aanbiedingen gemist tijdens Black Friday, dan is nu je kans om flink te profiteren!

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.