Eerste trailer Uncharted film bij the game awards?

  Natuurlijk zitten wij allemaal met smart te wachten op de eerste beelden van de Uncharted film. We weten al een deel van de cast en zelfs gedeeltelijk waar de film over zal gaan, maar we hebben nog helemaal niets gezien. Dit zou nog wel eens kunnen veranderen op 10 december, als Tom Holland één van de presentatoren is bij The Game Awards.

  Hint via Twitter

  Dit nieuws geeft Geoff Keighley, Canadees videogame-journalist, aan via Twitter. Hij laat weten dat Tom Holland één van de presentatoren is bij de show en laat hierbij een foto zien van Tom in zijn Nathan Drake look. Nog een ding wat een hint naar de eventuele trailer kan zijn is dat Geoff zijn tweet begint met ‘Spoiler alert:’.

  We weten al dat Tom Holland de rol van Nathan Drake op zich zal gaan nemen, met Mark Wahlberg als zijn mentor, Victor Sullivan. De film zal zich voornamelijk baseren op het vierde deel uit de gamereeks, Uncharted 4: A Thief’s End. Dit spel dat in 2016 uitkwam is dan ook de populairste uit de reeks. Tom Holland zelf gaf eerder al aan zelf ook dol te zijn op deze PlayStation exclusive. Je kunt onze review van het spel hier lezen.

  The Game Awards

  The Game Awards is een evenement in de Verenigde Staten dat ieder jaar gehouden wordt. Games kunnen hier prijzen krijgen voor dingen als beste game directie, beste actie en avontuur en er wordt ook een ‘Game of the Year’ benoemd. Je kan zelf ook stemmen op je favoriete games. Dit kan je hier doen.

  Wat verwachten jullie van de Uncharted film? Denken jullie dat het een succes gaat worden?

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.