The Boys-serie krijgt weer een tegenslag te verduren

News
maandag, 02 mei 2022 om 16:00
the boysf1616580706
Amazons The Boys is een waar succes, dus het is niet vreemd dat de streamingdienst na twee seizoenen een aantal spin-offs aankondigde. De animatieserie Diabolical staat sinds maart op de streamingdienst, maar de live-action spin-off over een universiteit voor superhelden schiet niet bepaald op. Een van de hoofdrolspelers heeft de serie namelijk verlaten, en zij is niet de eerste.
Eerder vertrokken hoofdrolspelers Aimee Carrero en Shane Paul McGhie volgens Deadline al omdat hun karakters aanzienlijk waren herschreven nadat showrunners Michele Fazekas en Tara Butters aan boord kwamen. Deadline meldt nu dat Reina Hardesty de serie om dezelfde reden verlaat.
Hardesty’s vertrek was opnieuw het resultaat van creatieve veranderingen onder leiding van Fazekas en Butters. De showrunners hebben ervoor gekozen om de show in een iets andere richting te sturen dan wat uitvoerend producent van The Boys Craig Rosenberg aanvankelijk had geschreven. Het personage dat Hardesty zou spelen is een van de zes hoofdrollen in de serie.

Zoektocht naar vervangers hoofdrollen The Boys spin-off begonnen

De zoektocht naar een vervanger voor Hardesty begint meteen. Daarnaast is de serie ook nog op zoek naar een actrice om de rol van Carrero op zich te nemen. Voor de rol van McGhie is ondertussen wel al een nieuwe acteur gevonden, namelijk Chance Perdomo.
De The Boys spin-off speelt zich af op een exclusieve universiteit voor superhelden waar studenten strijden om de beste contracten bij de grootste steden. Aan The Wrap vertelde The Boys-showrunner Eric Kripke eerder dat de serie losjes gebaseerd is op de comics.
Wanneer we de serie kunnen verwachten is nog niet bekend.