Animatieserie van The Boys heeft een trailer gekregen

News
donderdag, 17 februari 2022 om 15:30
Amazon Prime Video heeft de eerste trailer uitgebracht van The Boys Diabolical. In december werd deze animatie serie die zich afspeelt in dezelfde universum als The Boys, aangekondigd door hoofdrolspeler Karl Urban.
In de trailer zien we veel gezichten van karakters die we al kennen uit The Boys zoals Homelander en Billy Butcher. Het enige verschil is dat ze nu geanimeerd zijn. Ondanks dat er belangrijke karakters uit The Boys in Diabolical voor zullen komen, zal de focus vooral liggen op het onthullen van onvertelde verhalen binnen dit universum. Ook alle bloederigheid en humor die we van The Boys gewend zijn, zal in Diabolical niet ontbreken. Eigenlijk geeft deze animatieserie dus een extra kijkje binnen het krankzinnige wereldje van The Boys.
In de trailer valt al gauw op dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende animatiestijlen. De reden hiervoor is dat elke aflevering in zijn eigen stijl geanimeerd is. Zo zal één aflevering bijvoorbeeld geïnspireerd zijn door anime en een ander door de stijl van de comics waar The Boys op gebaseerd is.
Het seizoen van The Boys Diabolical zal bestaan uit acht korte afleveringen van elk 12 tot 14 minuten en zullen volledig los van elkaar staan. De afleveringen worden geproduceerd door grote namen in Hollywood, zo is één aflevering geschreven door Justin Roiland (Rick and Morty) en een andere door Seth Rogan (Superbad). Elke aflevering heeft dus ook verschillende schrijvers en regisseurs, die de ruimte hebben gekregen om hun eigen verhaal binnen dit universum te vertellen.
The Boys Diabolical is vanaf 4 maart te zien op Amazon Prime Video.

Waar blijft The Boys seizoen 3?

Binnenkort kunnen we ook eindelijk gaan genieten van The Boys seizoen 3. In januari werd namelijk met een teaser aangekondigd, dat deze vanaf 3 juni op Amazon Prime te zien zal zijn. De afleveringen zullen wekelijks op de streamingdienst verschijnen. Of The Boys ook zal refereren naar verhaallijnen van Diabolical is nog de vraag en daar gaan we hopelijk in juni achter komen.