Pak dikke korting met nieuwe gaming deals

News
maandag, 02 mei 2022 om 16:30
amazonf1657027404
Als gamer ben je vaak veel geld kwijt als je een nieuwe game of hardware wil. Maar je kunt natuurlijk ook je voordeel pakken als er ergens een sale loopt. Zo kun je nu profiteren van de nodige korting met de gaming deals van Amazon.
Als je nog iets zoekt om je PC-gaming setup compleet te maken, of nog niet weet wat je volgende game wordt, kijk dan even bij Amazon. Daar is het namelijk gaming week, wat gepaard gaat met mooie korting. Zo kun je jezelf een lekker trakteren, of een wat out-of-the-box Moederdagcadeau regelen.

De scherpste gaming deals van Amazon

Amazon heeft mooie deals lopen voor zowel hardware als games. Als je dat niet allemaal wil hoeven bekijken hebben we alvast wat mooie deals voor je op een rij gezet.
Hardware
Games
Uiteraard is dit niet alles wat er in de aanbieding is. De hele sale kun hier bekijken. Mocht je iets anders zoeken op het gebied van tech, bekijk dan de Moederdagdeals van MediaMarkt.
Ook voor korting op games heb je nog andere opties. De lente-sale is nu bijvoorbeeld bezig in de Nintendo eShop. In de PlayStation Store lopen zelfs twee sales tegelijk.