The Boys krijgt een spin off over superheldentraining

News
donderdag, 22 oktober 2020 om 9:30
the boysf1624535321
Op Amazon is The Boys razend populair. De serie draait om superhelden, maar toont ze op een alles behalve klassieke manier. Hierdoor kent de serie een unieke insteek. Nu is er een spin off van The Boys aangekondigd die weer iets anders gaat doen.
In de spin off, die door Seth Rogen, Evan Goldberg, Crais Rosenberg en showrunner Eric Kripke bedacht is, wordt een hele andere setting aangedaan. In plaats van doorgewinterde superhelden komen nu studenten aan bod. De serie gaat naar een superheldenschool van Vought, waar jonge kinderen met krachten getraind worden. Op die manier moeten ze goede superhelden worden. Elk jaar is er aan het einde van het jaar een toernooi, waarbij de jonge helden het tegen elkaar opnemen.
Het idee heeft een beetje weg van een kruising tussen de Harry Potter verhalen en de X-Men First Class film. Volgens Kripke krijgen de helden onder andere acteerlessen, marketinglessen en een aangepaste vorm van gymles, waardoor het geheel wat realistischer moet worden. Daarbij wordt de serie personage-gedreven. Of de helden uit de originele The Boys serie erin voor zullen komen, is nog niet bekend.

Naast The Boys spin off ook derde seizoen in aantocht

The Boys seizoen 1 en 2 staan momenteel compleet op Amazon Prime Video. De twee seizoenen zijn ontzetten populair en het is dan ook niet gek dat er een spin off komt. Naast de nieuwe serie is er ook een derde seizoen voor The Boys onderweg. Hierin zullen de verhalen van de helden voortgezet worden. Wanneer dit derde seizoen precies uitkomt is nog niet bekend, alsook de release van de spin off. Kripke hoopt op minimaal vijf seizoenen van de serie.