The Boys seizoen 4 nu al aan opnames begonnen

News
dinsdag, 23 augustus 2022 om 14:30
the boysf1616580706
Iedereen heeft het tegenwoordig over The Rings of Power, maar The Boys blijft ook nog altijd een grote hit voor Amazon Prime Video. Nadat we deze zomer seizoen 3 te zien kregen is ook seizoen 4 nu op weg. De opnames daarvoor zijn zelfs al begonnen.
Elk jaar een seizoen van je favoriete serie zit er tegenwoordig lang niet altijd meer in. Met name op streamingdiensten is het releaseschema van nieuwe seizoenen vaak onregelmatig. Zo moesten we een aardig tijdje wachten tussen seizoen 2 en 3 van The Boys.
Maar het gat tussen seizoen 3 en 4 lijkt kleiner te worden. De opnames zijn namelijk nu al van start, zo blijkt uit verschillende social media posts. Onder andere Antony Starr (Homelander) laat weten dat er gedraaid wordt voor seizoen 4.
Ook showrunner Eric Kripke maakte op Twitter duidelijk dat seizoen 4 van The Boys nu wordt opgenomen. In Kripke’s post komt bovendien ook een kleine tease voor het volgende seizoen voorbij. Het blijkt namelijk dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de titel “The Department of Dirty Tricks” draagt.

Wanneer verschijnt The Boys seizoen 4 op Prime Video?

Het is momenteel nog niet bekend wanneer Amazon seizoen 4 van The Boys wil uitbrengen. Maar als de opnames nu zijn begonnen moet een release in 2023 goed mogelijk zijn. In de komende maanden horen we ongetwijfeld meer.

Populair Nieuws