The Boys Seizoen 3 komt in juni naar Prime Video

News
maandag, 10 januari 2022 om 8:00
the boys seizoen 2f1641579183
Seizoen 3 van The Boys komt aanstaande juni eindelijk uit. De datum waarop het nieuwe seizoen op Amazon Prime Video te zien zal zijn, is via een korte teaser bekendgemaakt.
The Boys komt na bijna twee jaar eindelijk weer terug op Prime Video. De releasedatum van seizoen 3 van The Boys is 3 juni. Net als bij de voorgaande seizoenen zullen er de eerste week drie afleveringen uitkomen waarna er elke week één nieuwe aflevering wordt toegevoegd. Via het officiële Twitter-account van The Boys is nog even duidelijk gemaakt op welke data de afleveringen precies te zien zullen zijn.
In de teaser zelf wordt er naast de releasedatum van het nieuwe seizoen niet heel veel meer informatie gegeven. Wel is er een scène te zien waarin persfotografen foto's maken van Homelander en Starlight. Homelander probeert vriendelijk te lachen, maar je ziet dat hij van binnen eigenlijk heel erg aan het doordraaien is.
Seizoen 2 is voor Homelander best wel slecht geëindigd, waardoor hij helemaal de weg kwijt is geraakt. Hij begon in te zien dat hij als de krachtigste superheld eigenlijk alles kan doen wat hij wil en niemand hem iets kan maken. Door de manier waarop Homelander getoond wordt in de teaser, is het duidelijk dat in seizoen 3 de rem van zijn karakter echt begint te verdwijnen en hij helemaal gaat doorslaan.

Prime Video krijgt ook een The Boys animatieserie

Vorige maand werd ook al bekendgemaakt dat er ergens in het begin van 2022 een animatieserie uitkomt op Prime Video, die zich afspeelt in de wereld van The Boys. De animatieserie gaat Diabolical heten en krijgt acht afleveringen. Wanneer Diabolical precies uit gaat komen is nog niet bekend, maar de serie belooft net zo grappig en shockerend te worden als The Boys.