The Boys seizoen 3 krijgt nieuwe trailer

News
maandag, 14 maart 2022 om 10:30
the boysf1616580706
Amazons razend populaire superhelden serie The Boys heeft een nieuwe trailer gekregen. De serie begint in juni aan zijn derde seizoen. Nu kunnen we alvast een voorproefje krijgen.
De trailer houdt zich zeker niet in. Er is net zoveel geweld en andere over the top gekkigheid die we inmiddels van de serie verwachten. Maar er is natuurlijk ook hier en daar wat nieuws te zien.
Zo begint de trailer meteen met de onthulling dat Billy Butcher nu zelf superkrachten heeft, wat ingaat op zijn wens om het speelveld wat gelijker te maken. Ook zien we het nieuwe personage Soldier Boy, gespeeld door Jensen Ackles. Eerder zagen we hem alleen in een paar foto’s.
Je kunt de trailer hieronder bekijken. Bedenk wel dat de inhoud wat heftig is, dus misschien is het handig om te wachten tot je even alleen bent.

They Boys zoekt de grenzen op

Het nieuwe seizoen van The Boys belooft weer net zo gek te worden als eerdere seizoenen, maar naar verwachting gaat er nog een standje bij. In seizoen 3 zien we namelijk de aflevering ‘Herogasm’, gebaseerd op een verhaallijn uit de originele stripverhalen over een enorm superheldenorgie. Zelfs de showrunner van The Boys zou enigszins geschockeerd zijn bij het zien van de aflevering.
The Boys seizoen 3 verschijnt in juni op Amazon Prime Video. De eerste drie afleveringen verschijnen op 3 juni. De vijf weken daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering. Dat betekent dat The Boys seizoen 3 vanaf 8 juli in zijn geheel te zien is.