Eerste beelden van Soldier Boy uit The Boys onthuld

News
dinsdag, 08 juni 2021 om 9:00
the boysf1624535321
De eerste kiekjes van het personage Soldier Boy uit The Boys zijn vrijgegeven. De onthulling werd al geteaset door Jensen Ackles, die het personage zal spelen. Het nieuwe personage zal te zien zijn in het derde seizoen van de serie en lijkt een hoop chaos met zich mee te gaan brengen.
Het is tot nu toe stil geweest over het nieuwe personage Soldier Boy in de Amazon Prime serie The Boys. Het personage zal in seizeon 3 van de serie te zien zijn, maar tot dusver wisten we verder weinig. Nu zijn de eerste foto's van Jensen Ackles in Soldier Boy-kostuum getoond, waarmee gelijk een duidelijke toon voor het personage wordt neergezet.
De volledige onthulling werd gedaan op het Twitter-account van The Boys. De foto's zijn hieronder te zien.

Soldier Boy in de schijnwerpers op Amazon Prime

Al eerder liet Jensen Ackles in een eigen tweet weten dat de onthulling snel zou zijn. In een foto die Ackles deelde, is een klein stukje van zijn schild te zien. Alle verschillende deuken, krassen en andere beschadigingen vertellen het verhaal van wie Soldier Boy is en wat we van hem mogen verwachten in The Boys. Zoals Ackles in zijn tweet laat weten eindigt elk verhaal van de held “met [hem] als overwinnaar”.
Het schild van Soldier Boy is bijna identiek aan het schild dat hij in de comics heeft. Het grootste verschil is dat de ster van zijn logo niet boven de adelaar staat, maar nu juist in het midden, door de vogel heen.

Populair Nieuws