The Boys crossover in nieuwe game gelekt door TikTok comment

News
dinsdag, 11 juli 2023 om 13:30
the boysf1616580706
Soms zijn social media-managers iets te loslippig en dat is nu ook weer het geval. Via een comment op TikTok is namelijk een crossover gelekt tussen de populaire serie The Boys en een nieuwe game.
We zien tegenwoordig vrij vaak crossovers tussen verschillende populaire media, die soms te bizar voor woorden lijken. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking tussen Call of Duty Warzone en King Kong vs. Godzilla. Of de verschijning van Geralt of Rivia in SoulCalibur VI.
Via TikTok is er vandaag een crossover aangekondigd tussen The Boys en seizoen 4 voor de Call of Duty games. Spelers zullen daardoor aan de slag kunnen gaan met het personage Starlight en later ook Homelander en Black Noir. Daarnaast kunnen spelers ook superkrachten krijgen met het goedje Temp V uit de populaire serie.
Maar de crossover met Call of Duty is niet het enige dat is aangekondigd via de post op TikTok. In de comments is een social media-manager namelijk iets te vrijgevig geweest met informatie. Iemand vroeg of er ook een crossover tussen The Boys en Mortal Kombat 1 mogelijk is, waarop er door het officiële account werd geantwoord met ‘MK Confirmed’.

Iets te vroeg gedeeld

Ondertussen is de reactie verwijderd, maar de schade is al gedaan. Er zijn namelijk meteen screenshots gemaakt van de opmerking. Ook werd er nog verder op ingegaan door het TikTok-account. Spelers zullen in Mortal Kombat 1 aan de slag kunnen gaan met Homelander, maar mogelijk worden nog meer superhelden uit The Boys aan het roster toegevoegd.
Het zou ook niet de eerste keer zijn dat er een collab is voor Mortal Kombat met een populaire show of film. Eerder was het namelijk al mogelijk om te vechten met The Terminator en Rambo.

Populair Nieuws