Beleef binnenkort een Zelda-concert in Amsterdam

News
dinsdag, 11 juli 2023 om 13:00
the legend of zelda tears of the kingdomf1672304291
In Breath of the Wild en Tears of the Kingdom is het vaak stil om je heen, maar de Zelda-franchise staat toch bekend om zijn prachtige muziek. Die kun je binnenkort in Amsterdam live horen. Je kunt daar nu al kaarten voor kopen.
Veel mensen zijn de laatste tijd dankzij Tears of the Kingdom nogal in de stemming voor The Legend of Zelda. Gezien de omvang van de game zal dat mogelijk ook even zo blijven. Wie echt groot fan is – en zich desondanks toch even van de Switch kan losrukken – kan binnenkort een bijzonder concert bijwonen in Amsterdam.
Fever organiseert namelijk op 21 juli een zogenaamd Candlelight concert, waarbij de muziek van The Legend of Zelda centraal staat. Verschillende games uit de geschiedenis van de franchise komen aan bod. Je zult muziek horen uit klassiekers als Ocarina of Time en Majora’s Mask, maar ook uit recentere titels als Skyward Sword en Breath of the Wild.
Het concert begint om 19.30 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (vlakbij het Tropenmuseum) en duurt een uur. Ook als Amsterdam voor jou niet naast de deur is, heb je alle tijd om na afloop nog thuis te komen. Er zijn op dit moment geen andere data gepland voor hetzelfde programma, dus als je interesse hebt kan het handig zijn om niet te lang te wachten om een kaartje te kopen.

Tears of the Kingdom snelst verkochte Zelda ooit

The Legend of Zelda is de laatste tijd vele in het nieuws vanwege Tears of the Kingdom, één van de best beoordeelde games van het jaar tot nu toe. De game is aanzienlijk sneller verkocht dan elke voorgaande titel in de Zelda-franchise en was binnen een paar dagen al meer dan 10 miljoen keer verkocht. Al die miljoenen spelers ontdekken nog regelmatig allerlei onverwachte dingen die je in de game kunt doen.

Populair Nieuws