Call of Duty krijgt crossover met bloederige serie

News
dinsdag, 11 juli 2023 om 12:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Crossovers zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld in live-service games. Ook Call of Duty krijgt met enige regelmaat bezoek van andere bekende franchises. Een nieuwe crossover zal waarschijnlijk voor een enorm bloedbad zorgen.
Alsof vuurwapens nog niet genoeg schade aanrichten, krijgen Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone binnenkort bezoek van de superhelden uit The Boys. Die Amazon Prime serie is bekend om zijn geweld, dus het zal er waarschijnlijk heftig aan toe gaan wanneer de operators van The Boys arriveren in Call of Duty. De eerste verschijnt morgen al.
De eerste operator uit The Boys is Starlight op 12 juli, gevolgd door Homelander en Black Noir op respectievelijk 16 en 20 juli. Uiteraard moet een crossover met The Boys ook gepaard gaan met superkrachten en die kun je scoren in de vorm van de field upgrade Temp V. Die kan verschillende vormen aannemen en zal beschikbaar zijn in alle modi behalve ranked.

The Boy update brengt ook Battle Royale naar Vondel

The Boys is niet het enige dat wordt toegevoegd aan Call of Duty met de nieuwe update. In Warzone kunnen spelers nu namelijk Battle Royale gaan spelen op de map Vondel. Deze is gebaseerd op Amsterdam.
Daarvoor is natuurlijk ook een Gulag nodig. Die is te vinden in de wijnkelder onder het kasteel op de map. Hier zul je uitvechten of je weer mee mag doen aan de regluiere Battle Royale.

Populair Nieuws