The Book of Boba Fett nu te zien op Disney+

News
donderdag, 30 december 2021 om 14:30
bobaf1632929082
29 december is de eerste aflevering van de nieuwste serie The Book of Boba Fett uitgekomen op Disney+. De serie is een heerlijk tussendoortje terwijl we wachten op het derde seizoen van The Mandalorian.
Net zoals in The Mandalorian spelen de gebeurtenissen in The Book of Boba Fett zich af in het universum van Star Wars. In dit geval wordt het verhaal verteld over hoe Boba Fett wist te overleven na de gebeurtenissen in Star Wars: Return of the Jedi in 1983. Sinds die datum hebben we eigenlijk nog nooit een antwoord gekregen over hoe Boba Fett wist te overleven, tot nu.
In de nieuwe serie komen een paar flashbacks voorbij, sommige van deze zijn gehaald uit oudere films. Zo zien we een scène in de serie van een jongetje dat naar een helm toe rent en deze vastpakt, dit jongetje wordt uiteindelijk Boba Fett. Dezelfde scène is te zien in Star Wars: Attack of the Clones. De serie zelf zal vooral gaan over hoe Boba Fett en Fennec Shand hun positie in de onderwereld van Tatooine duidelijk proberen te maken. De komende weken komen er nog zes afleveringen op Disney+.

Hoe loopt The Mandalorian over naar Boba Fett?

Het is mooi om te zien dat The Mandalorian enigszins overloopt naar de serie van Boba Fett. In The Mandalorian zie we hoe Boba zijn klassieke harnas terugkrijgt van Mando. Samen wisten ze Moff Gideon te verslaan. Vanaf dit punt pakt The Book of Boba Fett de draad weer op.
The Mandalorian is de eerste Star Wars spin-off serie en is enorm populair geworden. De serie bevat actie, heeft een interessant verhaal voor de Star Wars liefhebbers en breidt het universum goed uit. Een andere reden dat de serie zo bekend is geworden is te danken aan de extreem schattige Baby Yoda.