De top 5 beste Baby Yoda momenten uit The Mandalorian!

  Met de komst van The Mandalorian seizoen 2 op 30 oktober blikken wij vandaag terug op een aantal mooie momenten uit het eerste seizoen. En niet zomaar momenten, maar de vijf beste momenten van fan favorite Baby Yoda! Dit enorm schattige kind liet in het eerste seizoen van de serie een aantal bijzondere kwaliteiten zien en ziet er ook nog eens uit als het liefste wezen dat er is.

  Baby Yoda doet wat hij wil

  Vluchtend van alle premiejagers landen Mando en Baby Yoda op Sorgan. Mando denkt dat de twee zich op deze planeet eventueel kunnen verstoppen, maar wil wel eerst even op onderzoek uitgaan voordat hij het kind wil laten zien. Dit is dan ook precies wat hij wil gaan doen en daarom zegt hij tegen Baby Yoda dat hij in het schip moet blijven. Het kind bepaalt alleen zelf wel wat hij wil en doet en loopt met Mando mee het schip uit. Baby Yoda hoeft maar een paar schattige blikken te werpen en hij heeft Din overtuigd. Hier valt dus al goed te zien dat hij een zwak heeft voor het kleine groene wezen.

  Baby Yoda is bang

  Wanneer Din Djarin, beter bekend als Mando of the Mandalorian, Baby Yoda gaat afleveren bij de man die de prijs op de levering van het kind zette, valt er duidelijk te zien dat het kind erg bang is. Als hij wordt meegenomen naar een kamer en dus wordt weggehaald bij Mando kan je de angst zien zitten in de ogen van het kind. Dit is niet alleen enorm zielig, maar zorgt ook deels voor een belangrijke wending in het verhaal. Door het medelijden dat Mando krijgt met Baby Yoda besluit hij hem te redden uit de klauwen van deze mensen. Dit moment zorgt er dus op een bepaalde manier voor dat het verhaal echt begint!

  Een schattige toeschouwer

  Als de twee op Sorgan geland zijn en Mando de schattigheid van Baby Yoda ook niet heeft kunnen weerstaan, gaan de twee op pad op de planeet. Ze komen daar bij een café, waar Mando wat te drinken bestelt voor het kind. Mando ziet vervolgens een verdacht persoon, Cara Dune, die hij achtervolgt. De twee belanden in een gevecht waar ze aan het einde elkaar onder schot houden. Dit is het moment waarop de twee een slurpgeluid horen en allebei kijken. Daar staat een super schattige Baby Yoda zijn ‘Broth’ te drinken. Hoe het kind daar ineens kwam weet niemand, maar het was één van de beste momenten in de serie.

  De kikkers grootste vijand

  Baby Yoda houdt zeker van een tussendoortje. Zijn favoriet is de kikker! Dit klinkt misschien heel vies, maar het ziet er enorm schattig uit. Als Baby Yoda in de tweede aflevering samen met Mando bij Kuill is ziet hij een kikker rondspringen. Hij besluit deze te achtervolgen en weet het dier te pakken te krijgen. Het kind stopt de kikker in zijn mond en slikt hem volledig door, waarna hij Mando, die het niet heel smakelijk vond, super schattig aankijkt. Later in de serie weet Baby Yoda opnieuw een kikker te grijpen. Opnieuw wil hij zijn vangst opeten, maar zijn nieuwe vrienden vinden het maar vies. Daarom spuugt hij de kikker uit en staat hij er even vol schaamte bij. Dit is zielig, maar ook enorm cute.

  Disney+

  The Force

  Dat er iets speciaals aan Baby Yoda is wisten we al. Waarom zit er anders zo’n enorme premie op de vangst van het kind? Maar wat dit speciale precies is, komen we pas in de tweede aflevering achter. Als het schip van Mando uit elkaar gehaald is door Jawas sluit hij een deal af om zijn spullen terug te krijgen. Hij moet het ei van een gevaarlijk beest weten te stelen. Hij verliest de strijd tegen dit beest alleen behoorlijk, waarna Baby Yoda hem redt met the force. Het kind tilt de vijand op en geeft Mando tijd. Hierdoor weet Mando alsnog weet te winnen en het ei bij de Jawas te brengen. Niet alleen is dit schattig, maar we krijgen voor het eerst te zien dat Baby Yoda extra speciaal is.

  Dit is onze top vijf Baby Yoda momenten! Welk moment had er volgens jullie nog bij gemoeten? Laat het ons weten in de reacties!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.