The Book of Boba Fett krijgt eerste trailer

News
dinsdag, 02 november 2021 om 8:00
De eerste teaser-trailer van The Book of Boba Fett is uitkomen. In de trailer die Lucasfilm heeft gedeeld krijg je een kijkje op de wereld van Tatooine. The Book of Boba Fett zal vanaf 29 december te zien zijn op Disney+ en heeft hoofrollen voor Temuera Morrison en Ming-Na Wen.
In de laatste aflevering van seizoen twee van The Mandalorian werd aangekondigd dat Boba Fett zijn eigen serie zal krijgen. De trailer die we nu te zien krijgen richt zich voornamelijk op de planeet Tatooine, die ooit geregeerd werd door Jabba the Hutt. Boba Fett wil die taak samen met Fennec Shand overnemen, maar wel op een andere manier. In andere scènes uit de trailer zit wat meer actie en worden Fennec en Boba omringd door schurken met een soort energie-schilden.
In The Book of Boba Fett spelen Temuera Morrison (Boba Fett) en Ming-Na Wen (Fennec Shand) de hoofdrollen. Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy en Colin Wilson zijn uitvoerend producent van deze serie.
Naast de trailer is er ook een nieuwe poster gedeeld van deze Star Wars serie op de officiële Twitter-pagina van Star Wars.

Derde seizoen The Mandalorian

The Book of Boba Fett is na The Mandalorian de tweede Star Wars serie die het leven van een premiejager volgt. Het derde seizoen van The Mandalorian zou nu ook zijn begonnen met het opnemen. Hoewel Star Wars enorm populair is op Disney+, is er nog geen bevestiging dat The Book of Boba Fett een tweede seizoen krijgt.
The Book of Boba Fett komt op 29 december op Disney+ en zal mogelijk maar weinig afleveringen hebben.

Populair Nieuws