Opnames The Mandalorian seizoen 3 beginnen deze week

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 17:30
huc2 ff 000780 28dc9e77f1634121508
The Mandalorian seizoen 3 gaat bijna in productie. Na lang wachten heeft één van de acteurs namelijk bevestigd dat deze week de opnames van de Disney+ serie van start gaan.
Carl Weathers, acteur in The Mandalorian, heeft in een tweet laten weten dat de opnames van The Mandalorian op 13 oktober van start zullen gaan. Voorheen heeft The Mandalorian elk jaar een nieuwe seizoen gehad. Seizoen één in 2019 en seizoen twee in 2020. Dit jaar zal er geen seizoen drie komen en wordt deze gewoonte onderbroken. Toch komt er een soort derde seizoen aan: The Book Off Boba Fett. Een spin-off series, die eind december op Disney+ komt te staan.
In The Book Off Boba Fett komen veel acteurs en verhalen voor die ook in The Mandalorian zitten. Het kan een beetje gezien worden als een seizoen 2.5 van de populaire Star Wars serie. Veel details over The Book Off Boba Fett en seizoen drie van The Mandalorian zijn er alleen nog niet. Nu Weathers bevestigd heeft dat het derde seizoen daadwerkelijk in de maak is, kunnen we er vanuit gaan dat deze in 2022 uit zal komen. In de tweet die hij plaatste teasde hij ook meteen naar zijn eigen karakter in de show: “Greef Karga zal terugkomen op Disney+”, aldus Weathers.

Goed nieuws voor The Last of Us?

Nu The Mandalorian weer begint met zijn opnames, kunnen we ervan uitgaan dat de productie van de serie The Last Of Us goed op schema loopt. Hierin speelt namelijk Pedro Pascal de hoofdrol, die de Mandalorian speelt in The Mandalorian. Al kan het ook zijn dat de scenes met Pedro Pascal pas op een later moment worden geschoten. Volgens Giancarlo Esposito is eerder namelijk het werk van Pascal al verricht door een body double.
The Mandalorian gaat over een bounty hunter die in aanraking komt met een wel heel schattig doelwit: Baby Yoda. Toen het koddige karakter voor het eerst verscheen in de eerste aflevering van de serie, ontplofte het internet zo'n beetje met memes en plaatjes van het wezentje. Of Baby Yoda alleen ook in seizoen 3 van The Mandalorian zal zitten is niet bekend.