De top 5 Netflix series in 2021 om naar uit te kijken

Article
zondag, 03 januari 2021 om 9:00
netflix logof1579597576
In 2020 werden een heleboel series uitgesteld, waardoor we in 2021 ineens een heleboel voor de boeg hebben. Een groot deel hiervan zijn vervolgseizoenen, maar ook gaan we enorm veel nieuwe en waarschijnlijk hele goede series krijgen in 2021. Hier balen we natuurlijk ontzettend van, maar gelukkig krijgen we het grootste deel van deze dingen alsnog wel te zien. Vandaag gaan wij onze top 5 Netflix series om naar uit te kijken in 2021 af.

Peaky Blinders – Seizoen 6

De fantastische serie Peaky Blinders is te zien op Netflix, met maar liefst vijf seizoenen. Eerder was al bekendgemaakt dat er een zesde seizoen zal komen, maar fans moeten nu nog wel even geduld hebben voor Peaky Blinders seizoen 6. De opnames van seizoen 6 waren vanwege corona uitgesteld. Peaky Blinders seizoen 6 zal beginnen met een tijdssprong van vijf jaar, wat rond 1934 zal zijn. Er gingen geruchten rond dat Adolf Hitler in de serie aan de orde komt en door een wel heel bijzondere acteur vertolkt wordt.
releasedatum peaky blinders seizoen 5 bekendgemaakt 153447f1639668743

The Blacklist – Seizoen 7

In 2021 keert James Spader terug als de beruchte crimineel Raymond ‘Red’ Reddington in het zevende seizoen van The Blacklist. De serie gaat over de meest gezochte crimineel die zichzelf overgeeft aan de FBI om de criminele onderwereld op te rollen. Dit doet hij samen met nieuwe FBI-agente Elizabeth Keen op verzoek van Red. Wat volgt zijn zes seizoenen vol intrige en spanning door een langdurige verhaallijn die door de verschillende seizoenen te volgen zijn.
the blacklist seizoen 3 review blu ray reddington is terug 104238 9

Vikings: Valhalla

In 2021 komt er een duistere spin-off van Vikings. In de originele serie de vikingen groten schatten na. Die zouden in het westen liggen. Alhoewel de Vikingen normaal altijd in het oosten op rooftocht gaan, gaan ze nu tegen de bevelen van hun leider in en gaan ze naar het Westen. In de serie ontdekken de Vikingen terreinen waar ze nog nooit van hebben gehoord. Het feit dat ze deze onbekende omgeving willen verkennen, zorgt voor de nodige confrontaties.
vikingsf1579861345

Modern Family – Seizoen 11

Drie grote families vormen samen één grote familie. De vader van de familie Pritchett is Jay. Jay is gescheiden van zijn ex Dede. Hij trouwt opnieuw met de Colombiaanse Gloria Delgado die veel jonger is dan hij. Gloria heeft uit haar vorig huwelijk een zoon genaamd Manny. Later krijgen Gloria en Jay samen een zoontje genaamd Joe.
Jays dochter uit zijn vorige huwelijk is getrouwd met Phil Dunphy en ook zij hebben samen kinderen. Eén van hun kinderen, Haley, trouwt in de loop van de serie met Dylan Marshall. Samen krijgen zij een tweeling. Zoon Mitchell heeft samen met zijn man Cameron Tucker een Vietnamees dochtertje geadopteerd. Samen vormen al deze generaties één grote familie. In 2021 komt het allerlaatste seizoen van de serie op Netflix. Sinds 1 januari stat seizoen 11 online.
modern familyf1631629050

The Flash – Seizoen 7

Hij is sneller dan het licht. Barry Allen krijgt supersnelheid nadat hij is getroffen door de bliksem en hij maanden lang in een coma belandt. Al snel ontdekt hij dat hij niet de enige is met zulke krachten en dat anderen het zelfs gebruiken voor kwade bedoelingen. Samen met de mensen van S.T.A.R. Labs beschermt hij Central City tegen al het kwaad en beschermt hij de burgers als de superheld die we allemaal kennen als The Flash. Het zesde seizoen van de CW serie zou oorspronkelijk 22 afleveringen tellen, maar dat aantal werd teruggebracht. In 2021 kunnen we genieten van het zevende seizoen.
the flashf1589539451
Op welke Netflix serie verheugen jullie je het meest op in 2021? En welke serie missen jullie nog in dit lijstje? Laat het ons weten!

Populair Nieuws