The Blacklist

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Een crimineel meesterbrein geeft zich over aan de FBI met een verbluffend voorstel een terrorist te vangen maar hij wil wel serieus genomen worden.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Liz en Red volgen een moordenaar die zijn slachtoffers doodt door grote rampen te veroorzaken. Aan de motieven van Red wordt getwijfeld door hogerop.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Liz en Red gaan undercover om een moordenaar te pakken die de CIA danige schade toebrengt. Tom vraagt Liz over de man die hem aanviel.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Als de voornaamste getuige van Liz verdwijnt, verdenkt Red een moordenaar die zijn slachtoffers spoorloos laat verdwijnen door... soep van hen te maken.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Een sinistere tussenpersoon met unieke talenten zet de FBI op het spoor van een vermiste NSA-analist.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Omdat ze de onschuld van Tom wil bewijzen laat ze hem inrekenen door de FBI maar is hij betrokken bij bedrijfsterrorisme?

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Na een gifaanval in de metro jagen Liz en het team op een waanzinnige wetenschapper die ooit voor de regering werkte.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Red wordt opgedragen Liz te helpen en de FBI houdt zich bezig met een antikapitalistische kliek die de Amerikaanse economie klein wil krijgen.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Een moordaanslag op Red betekent een noodsituatie voor de FBI. Liz sluipt door het gebouw om de orde te herstellen.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Liz en een mysterieuze vreemdeling vechten om Red en Ressler te redden van Anslo Garrick en zijn gang, de Wild Bunch.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Een seriemoordenaar uit het verleden van Liz slaat wederom toe terwijl Red zijn verrader hardnekkig op de hielen zit.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Het nieuwste doelwit van de FBI, de Alchemist, beschermt schuldige mensen door DNA van onschuldige mensen te manipuleren.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Aan de vooravond van Liz' adoptie zet Red haar op het spoor van een adoptiebureau voor rijke mensen die er kwalijke methodes op nahouden.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Een femme fatale uit het verleden van Red vraagt om zijn hulp om een object uit de oudheid te verkrijgen maar is ze te vertrouwen?

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  De FBI probeert een Blacklister te pakken die het recht in eigen handen neemt voor mensen die ten onrechte gevangen zitten.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  Terwijl een misdaadbaas ontsnapt uit de gevangenis en zich wil wreken op Ressler, worden Tom en Jolene met elkaar geconfronteerd.

  Aflevering 17

  Aflevering 17

  Op zoek naar een cyberterrorist die elk systeem kan hacken onderzoekt Liz de verdwijning van Jolene.

  Aflevering 18

  Aflevering 18

  Terwijl Liz achter de ware identiteit van Tom probeert te komen, zoekt ze naar de man die mensen overtuigt huurmoordenaars te worden.

  Aflevering 19

  Aflevering 19

  Terwijl de FBI zoekt naar een Servische kidnapfamilie, gebruikt Red dit om Tom te saboteren en dat leidt tot een botsing met Liz.

  Aflevering 20

  Aflevering 20

  Terwijl de FBI de Kingmaker probeert te pakken, zoekt Red bescherming van Fitch vanwege een onbekende vijand die hem uit de weg wil ruimen.

  Aflevering 21

  Aflevering 21

  Nadat Liz achter de waarheid komt over haar vaders dood, weigert ze met Red te werken terwijl zijn situatie steeds wanhopiger wordt.

  Aflevering 22

  Aflevering 22

  Na het neerstorten van een Russisch vliegtuig moeten Liz en Red samenwerken om Berlin op te sporen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Lord Baltimore (No. 104)

  Een mysterieuze moordenaar brengt Reddingtons ex in gevaar; Liz moet de gevolgen onder ogen zien van haar interactie met Tom, en Cooper keert terug naar het team.

  Aflevering 2

  Monarch Douglas Bank (No. 112)

  Het team onderzoekt een vreemde bankroof in Warschau; Reddington heeft een plan om zijn ex te redden en Cooper neemt een nieuw teamlid aan.

  Aflevering 3

  Dr. James Covington (No. 89)

  Als het team een chirurg onderzoekt die een zwarte markt-praktijk heeft, vindt Reddington nieuwe mogelijkheden; Liz vertrouwt het niet.

  Aflevering 4

  Dr. Linus Creel (No. 82)

  Als normale mensen ineens moordenaars worden, zoekt Reddington iets achter een sinister experiment. Liz ondervraagt Naomi over Red.

  Aflevering 5

  The Front (No. 74)

  Het team jaagt op een milieuterrorist die een dodelijk virus wil ontketenen; Reddington observeert Jennifer en Liz bezoekt een geheime kelder.

  Aflevering 6

  The Mombasa Cartel (No. 114)

  Liz en Reddington bestrijden stropers die ook verbonden zijn aan de mensenhandel. De verslaving van Ressler loopt uit de hand en het geheim van Liz wordt onthuld.

  Aflevering 7

  The Scimitar (No. 22)

  Het team richt zich op de kidnapping van een nucleaire wetenschapper. Dankzij informatie van Tom regelt Liz een ontmoeting tussen Berlin en Reddington.

  Aflevering 8

  The Decembrist (No. 12)

  Reddington en Berlin vormen een onwaarschijnlijk pact in Moskou. Liz probeert haar geheim over Tom niet te onthullen en Tom en Reddington hebben hun eigen geheimen.

  Aflevering 9

  Luther Braxton (No. 21)

  Als Reddington wordt vastgehouden in een afgelegen gevangenis, worden Liz, Ressler en Samar gestuurd om hem te redden. Braxton vertelt Liz wat hij weet.

  Aflevering 10

  Luther Braxton (No. 21): Conclusion

  Na de gevangenisaanval stuurt Cooper een reddingsteam. Braxton grijpt Liz en probeert haar jeugdherinneringen over de brand naar boven te brengen.

  Aflevering 11

  Ruslan Denisov (No. 67)

  Liz, Ressler en Reddington proberen een gijzelingszaak op te lossen. Een lokale moord zou weleens problemen kunnen veroorzaken voor Liz.

  Aflevering 12

  The Kenyon Family (No. 71)

  Het onderzoek naar een polygame sekteleider heeft te maken met een illegale wapenverkoop. Reddington probeert de locatie van de kluis van Fitch nader te bepalen.

  Aflevering 13

  The Deer Hunter (No. 93)

  Het team krijgt te maken met een seriemoordenaar die zijn slachtoffers al jarenlang opgejaagd heeft. Liz en Red ruziën over de Fulcrum.

  Aflevering 14

  T. Earl King VI (No. 94)

  Reddington wordt gekidnapt nadat hij de FBI verteld heeft over een beruchte misdaadfamilie. Voordat hij undercover gaat, realiseert Tom zich dat hij nog steeds gevoelens voor Liz koestert.

  Aflevering 15

  The Major (No. 75)

  Terwijl Liz terechtstaat voor een misdaad die ze niet gepleegd heeft, gaat Reddington naar Duitsland om Tom te vinden.

  Aflevering 16

  Tom Keen (No. 7)

  Reddington en Ressler staan onder druk Tom te vinden terwijl het bewijs tegen Liz zich opstapelt. Een ernstige diagnose heeft grote gevolgen voor het team.

  Aflevering 17

  The Longevity Initiative (No. 97)

  Een grimmige onthulling leidt Reddington en Liz naar een wetenschapper die onsterfelijkheidsexperimenten uitvoert. De gevoelens van Tom voor Liz brengen hen beiden in gevaar.

  Aflevering 18

  Vanessa Cruz (No. 117)

  Een mysterieuze vrouw die het gemunt heeft op rijke zakenmannen wordt gezocht door het team. Een ontknoping wat betreft de Fulcrum heeft nadelige gevolgen.

  Aflevering 19

  Leonard Caul (No. 62)

  Als Liz het initiatief neemt om de zwaargewonde Reddington te redden, nemen de politieke acties van Connolly een vastere vorm aan. Liz confronteert Tom over Reddington.

  Aflevering 20

  Quon Zhang (No. 87)

  Terwijl het team onderzoek doet naar een topcrimineel die lijken smokkelt, probeert Liz de waarheid van haar verleden te doorgronden. Tom en Liz krijgen een band.

  Aflevering 21

  Karakurt (No. 55)

  Liz en Ressler jagen op een Russische moordenaar wiens doelwit een Amerikaanse senator is. Liz hoort verbluffend nieuws over haar moeder.

  Aflevering 22

  Tom Connolly (No. 11)

  Reddington en Cooper helpen Liz als ze onterecht beschuldigd wordt van moord. Oude geheimen komen aan het licht.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Troll Farmer (No. 38)

  Terwijl Liz en Red de hulp inroepen van de 'Troll Farmer', een onderwereldfiguur, ondervraagt Ressler Cooper. En Dembe's kleindochter wordt ontvoerd.

  Aflevering 2

  Marvin Gerard (No. 80)

  Liz en Red vinden elkaar terug op een etentje maar Ressler spoort hen op, wat leidt tot een gespannen situatie. En Cooper wordt aangespoord vrijaf te nemen.

  Aflevering 3

  Eli Matchett (No. 72)

  Red en Liz vinden munitie tegen de Cabal via een landbouwbedrijf, een van hun witwaskanalen. En Ressler, Samar en Aram vrezen voor een voedselcrisis.

  Aflevering 4

  The Djinn (No. 43)

  Red wil Djinn vinden, een vrouw uit de onderwereld die wraakacties helpt uitvoeren. Als zij er in slaagt de Cabal te vinden, kunnen ze Liz' onschuld bewijzen.

  Aflevering 5

  Arioch Cain (No. 50)

  Na een moordaanslag op Liz gaan zij en Red op zoek naar een onderwereldfiguur die blijkbaar een premie op haar hoofd had gezet. Ressler moet de CIA helpen.

  Aflevering 6

  Sir Crispin Crandall (No. 86)

  Red en Liz ontmoeten een knettergekke, teruggetrokken miljonair die 's werelds slimste mensen ontvoert om zo de wereld voor uitsterven te behoeden.

  Aflevering 7

  Zal Bin Hasaan (No. 31)

  Samars verleden haalt hem in als een Iraans terrorist wordt opgepakt die leden van de Mossad zou gedood hebben en Israëlische wetenschappers gekidnapt.

  Aflevering 8

  Kings Of The Highway (No. 108)

  Als Red wordt gekidnapt, gijzelt Liz een bendelid om zo tot een ruil te komen. En Cooper en Tom houden een belangrijke troef achter.

  Aflevering 9

  The Director (No. 24)

  Liz zit opgesloten tot ze voor de rechtbank moet verschijnen maar een complot moet verhinderen dat ze die rechtbank ooit bereikt.

  Aflevering 10

  The Director (No. 24): Conclusion

  De Cabal staat klaar om Liz te vermoorden maar Red ontmoet heimelijk de taskforce en plant een slimme list om zijn vijanden te slim af te zijn.

  Aflevering 11

  Mr. Gregory Devry (No. 95)

  De taskforce ontdekt dat iemand zich voor Red uitgeeft. Tijdens een geheime bijeenkomst van maffiabazen moet de FBI-informant worden ontmaskerd.

  Aflevering 12

  The Vehm (No. 132)

  Als iemand wordt vermoord met een zeldzaam middeleeuws apparaat, waarschuwt Red de taskforce dat dodelijke wrekers uit de middeleeuwen zijn teruggekeerd.

  Aflevering 13

  Alistair Pitt (No. 103)

  Red en Liz helpen de taskforce een bemiddelaar tegen te houden die opnieuw opdook om twee concurrerende misdaadfamilies te verenigen. Tom gaat terug naar zijn ex.

  Aflevering 14

  Lady Ambrosia (No. 77)

  Red en Liz achtervolgen een vrouw die kinderen met ontwikkelingsstoornissen lijkt te ontvoeren. Tom's onbezonnen plan om Liz te helpen loopt faliekant mis.

  Aflevering 15

  Drexel (No. 113)

  Als de oprichter van een digitale financiële start-up wordt vermoord, verdenkt Red een beruchte seriemoordenaar die zijn misdaden als kunst beschouwt.

  Aflevering 16

  The Caretaker (No. 78)

  De moord op een medewerker van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Beijing leidt Red en Liz naar de Caretaker, de duistere bewaker van een kluis voor criminelen.

  Aflevering 17

  Mr. Solomon (No. 32)

  Wanneer Liz zich voorbereidt op een belangrijke ceremonie, wordt Tom achtervolgd door zijn verleden. Red onderzoekt de ontsnapping van Solomon aan de U.S. Marshals.

  Aflevering 18

  Mr. Solomon (No. 32): The Conclusion

  Het team moet vertrouwen op de onconventionele methoden van Red om te overleven wanneer een van hen in levensgevaar is. Tom en Liz krijgen onverwacht nieuws.

  Aflevering 19

  Cape May

  De rouwende Red stort zich weer op zijn werk met een nieuwe zaak: een prachtige vrouw op de vlucht die hulp nodig heeft om te ontkomen aan haar mysterieuze achtervolgers.

  Aflevering 20

  The Artax Network

  Terwijl de taskforce een groep criminelen volgt waarvan de leden een satellietsysteem besturen, ontmoet Red iemand uit zijn verleden die zijn geheimen kent.

  Aflevering 21

  Susan Hargrave

  Red maakt zich zorgen door het opduiken van een machtige en elegante Russische vrouw uit zijn verleden die wel eens net zo gewiekst als hij zou kunnen zijn.

  Aflevering 22

  Alexander Kirk (No. 14)

  Red en een speciale FBI-eenheid ontdekken dat ze illegale middelen moeten inzetten om een slimme crimineel achter de tralies te krijgen.

  Aflevering 23

  Alexander Kirk (No. 14): Conclusion

  Reddington en de speciale eenheid zitten de hoofdverdachte van een tragische moord op de hielen, maar onverwacht bedrog zorgt mogelijk voor een ander verlies.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Esteban (No. 79)

  De eenheid krijgt onthutsend nieuws over Liz te horen en Red wil haar tot elke prijs redden. Dit zal zijn moeilijkste opdracht ooit blijken.

  Aflevering 2

  Mato (No. 66)

  Liz probeert te weten te komen hoe betrouwbaar Kirk is en Red is op zoek naar een premiejager die mogelijk kan achterhalen wat Kirks plannen voor de toekomst zijn.

  Aflevering 3

  Miles McGrath (No. 65)

  Liz ontdekt meer over haar familie. Red en het team nemen drastische maatregelen om een van Kirks bondgenoten, een criminele financier, te vinden.

  Aflevering 4

  Gaia (No. 81)

  Samen met Red en de eenheid gaat de wanhopige Liz achter een ecoterrorist aan die banden heeft met Kirk, terwijl Tom op eigen houtje op zoek gaat naar baby Agnes.

  Aflevering 5

  The Lindquist Concern (No. 105)

  Liz' loyaliteit wordt beproefd als Red achter Kirk aan gaat. De eenheid zoekt een moordenaar die het gemunt heeft op uitvinders van revolutionaire technologieën.

  Aflevering 6

  The Thrushes (No. 53)

  Wanneer Kirk hackers inhuurt die zwaar beveiligde computernetwerken kunnen kraken, zien Red en Liz hun kans schoon om hun doelwit te pakken te krijgen.

  Aflevering 7

  Dr. Adrian Shaw (No. 98)

  Terwijl Kirks gezondheid steeds verder achteruitgaat, vraagt Liz Cooper om advies en gaat Red met de eenheid achter een crimineel aan die valse identiteitsbewijzen maakt.

  Aflevering 8

  Dr. Adrian Shaw (No. 98): Conclusion

  Nadat Alexander Kirk uit het ziekenhuis ontsnapt, doet Red hem een verleidelijk aanbod: een geneesmiddel voor zijn ongeneeslijke ziekte in ruil voor Liz.

  Aflevering 9

  Lipet's Seafood Company (No. 111)

  Het onderzoek naar een internationale terrorist in de Verenigde Staten leidt tot de schokkende onthulling dat een teamlid mogelijk een mol is.

  Aflevering 10

  The Forecaster (No. 163)

  Wanneer een seriemoordenaar Elizabeth treitert door aanwijzingen achter te laten, is het voorgevoel van een negenjarig meisje haar beste hoop om de zaak op te lossen.

  Aflevering 11

  The Harem (No. 102)

  Liz gaat undercover bij een vrouwenbende om te voorkomen dat een lijst met getuigen in het beschermingsprogramma wordt gestolen.

  Aflevering 12

  Natalie Luca (No. 184)

  Het team probeert de identiteit van een moordenaar vast te stellen die slachtoffers vermoordt met een ongeneeslijke ziekte. Red biedt Tom een verrassende carrièrestap aan.

  Aflevering 13

  Isabella Stone (No. 34)

  Terwijl Tom naar antwoorden over zijn verleden zoekt, waarschuwt Red Liz voor een nieuweling op de Blacklist: een meedogenloze 'karaktermoordenaar' die hem wil ruïneren.

  Aflevering 14

  The Architect (No. 107)

  Red is nog steeds op zoek naar degene door wie Isabella Stone wordt gefinancierd. Aram doet zich voor als hacker om onderzoek te doen naar ​​een crimineel meesterbrein.

  Aflevering 15

  The Apothecary (No. 59)

  Red is vergiftigd en probeert na te gaan wie van zijn partners hem heeft verraden. Liz en het team zijn op zoek naar de maker van het gif.

  Aflevering 16

  Dembe Zuma (No. 10)

  Door Arams verdwijning krijgen Red en de taakgroep hun eerste aanwijzing over de verblijfplaats van Dembe, waardoor de ex-lijfwacht een ​​berekend risico moet nemen.

  Aflevering 17

  Requiem

  Red loopt gevaar door zijn herinneringen aan het verleden, want een gevaarlijke vijand heeft een sluw plan om een rekening te vereffenen en zijn imperium te vernietigen.

  Aflevering 18

  Philomena (No. 61)

  Een ingehuurde premiejager heeft het voorzien op de naaste medewerkers van Red. Ressler staat voor een moreel dilemma vanwege een nieuwe opdracht met een ex-collega.

  Aflevering 19

  Dr. Bogdan Krilov (No. 29)

  Red en het team zoeken naar iemand op de Blacklist die herinneringen kan oproepen en manipuleren en ervoor zorgt dat Liz vraagtekens plaatst bij haar eerdere ervaringen.

  Aflevering 20

  The Debt Collector (No. 46)

  Wanneer Liz wordt ontvoerd door iemand op de Blacklist die de Debt Collector wordt genoemd, gaat Red een ongemakkelijk bondgenootschap aan om haar te redden.

  Aflevering 21

  Mr. Kaplan (No. 4)

  Red zit achter Mr. Kaplan aan met hulp van zijn bondgenoten. Ondertussen onderzoekt de overheid zijn relatie met de taakgroep.

  Aflevering 22

  Mr. Kaplan (No. 4): Conclusion

  Red vraagt ​​een beruchte fixer om de zaak tegen de taakgroep te saboteren. Cooper en Mr. Kaplan willen de waarheid over Reds relatie met Liz weten.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Smokey Putnum (No. 30)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Red is onbezorgd ondanks het verlies van zijn netwerk en creëert een nieuwe werkrelatie met Liz om geld te verdienen en een nieuwe blacklister toe te voegen aan het team.

  Aflevering 2

  Greyson Blaise (No. 37)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Liz, Red en het team jagen op een miljardair die kostbare kunstwerken steelt. Tom probeert een mysterieus stoffelijk overschot te identificeren. Dembe volgt een tip.

  Aflevering 3

  Miss Rebecca Thrall (No. 76)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Het team onderzoekt mysterieuze dodelijke schietpartijen waarbij de politie betrokken was. Red roept de hulp van Tom in om zijn criminele reputatie in ere te herstellen.

  Aflevering 4

  The Endling (No. 44)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Liz en het team maken jacht op een ongrijpbare crimineel die wereldwijd waardevolle schatten vernietigt. De berooide Red overweegt een nieuw zakelijk buitenkansje.

  Aflevering 5

  Ilyas Surkov (No. 54)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Terwijl Red met Hawkins aan een zakelijke onderneming werkt, zet zijn verzamelde informatie over een terrorist het team op ramkoers met een rivaliserende CIA-afdeling.

  Aflevering 6

  The Travel Agency (No. 90)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Red helpt Cooper met een persoonlijke zaak. Ressler leidt het team om de terugkeer van een huurmoordenaarsclub te voorkomen. Tom negeert een waarschuwing.

  Aflevering 7

  The Killgannon Corporation (No. 48)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Dembe infiltreert in een mensensmokkelnetwerk, maar het team verliest het contact met hem. Tom verkeert in levensgevaar als gevolg van zijn onderzoek.

  Aflevering 8

  Ian Garvey (No. 13)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Als Tom wordt vermist, gaat Liz wanhopig na waar hij het laatst is geweest. De zoektocht van Red naar de mysterieuze koffer met botten brengt hem op een noodlottig pad.

  Aflevering 9

  Ruin

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Ondanks haar wraakzucht probeert Liz een nieuw leven op te bouwen, weg van alles wat ze ooit heeft gekend, maar ze stuit al gauw op onvoorzien gevaar.

  Aflevering 10

  The Informant (No. 118)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Liz stippelt haar toekomst uit. Het team maakt jacht op een blacklister die zijn positie gebruikt om geheimen te verkopen, en hoopt daarbij ook Ressler te ontmaskeren.

  Aflevering 11

  Abraham Stern (No. 100)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Red trekt de aandacht van een wrede financier die zijn leven wijdt aan het terugvorderen van een fortuin. Liz bestudeert de technieken van een gevaarlijke blacklister.

  Aflevering 12

  The Cook (No. 56)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Liz zoekt met Red naar Toms moordenaars, maar begint te twijfelen aan zijn beweegredenen. Het team gebruikt de kennis van de ene brandstichter om een andere te vangen.

  Aflevering 13

  The Invisible Hand

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Als in het bos lijken worden gevonden, denkt Red gelijk aan de Onzichtbare Hand, een geheime en dodelijke organisatie. Liz ontdekt een aanwijzing over Toms onderzoek.

  Aflevering 14

  Raleigh Sinclair III (No. 51)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Red en het team maken jacht op een blacklister die moordenaars van een alibi voorziet. Liz praat met een therapeut voordat ze weer bij de FBI gaat werken.

  Aflevering 15

  Pattie Sue Edwards (No. 68)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Aram gaat eropuit om onderzoek te doen naar een virusuitbraak. Liz verandert van koers in haar zoektocht naar Toms moordenaars. Red stuit op een belastingkwestie.

  Aflevering 16

  The Capricorn Killer (No. 19)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Er duikt nieuwe informatie op over een oude zaak van Liz uit de tijd dat ze als profiler voor de FBI werkte. Het team gaat achter Toms moordenaars aan.

  Aflevering 17

  Anna-Garcia Duerte (No. 25)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Red stuurt Liz en het team erop uit om doorslaggevend bewijsmateriaal tegen Ian Garvey te verzamelen nadat een bondgenoot van het Nash-syndicaat is vermoord.

  Aflevering 18

  Zarak Mosadek (No. 23)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Als deel van de jacht op Ian Garvey bezoeken Red en het team een heroïnedealer in Parijs, maar Liz achtervolgt Garvey op haar eigen manier.

  Aflevering 19

  Ian Garvey (No. 13): Conclusion

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Red zet een plan in werking om de mysterieuze tas vol met botten te achterhalen. Liz ontvangt informatie over Red van een onverwachte bron.

  Aflevering 20

  Nicholas T. Moore (No. 110)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Liz en het team komen steeds dichter bij de waarheid over Red. Ze ontdekken een link met een jong meisje uit een familie met een eigen verborgen agenda.

  Aflevering 21

  Lawrence Dane Devlin (No. 26)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Red gaat naar Costa Rica, waar de tas met botten op een veiling zal worden verkocht. Aram en het team haasten zich om Samar uit handen van een blacklister te redden.

  Aflevering 22

  Sutton Ross (No. 17)

  Op Netflix sinds 3 januari 2019

  Liz en Red racen tegen elkaar in een laatste poging om de tas met botten van een blacklister te krijgen en de identiteit van het stoffelijk overschot te achterhalen.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Dr. Hans Kohler (No. 33)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Liz en Jennifer onderzoeken de dood van de echte Raymond Reddington terwijl Red en de taskforce een plastisch chirurg zoeken die met criminelen samenwerkt.

  Aflevering 2

  The Corsican (No. 20)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Liz helpt de taskforce een aanval te voorkomen van een van de meest ongrijpbare personen op de Blacklist, terwijl Red iemand ontmoet die zijn leven voor altijd verandert.

  Aflevering 3

  The Pharmacist (No. 124)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Coopers integriteit wordt getest, terwijl Red uit een moeilijke situatie probeert te komen en Liz een beruchte biohacker volgt met de taskforce.

  Aflevering 4

  The Pawnbrokers (No. 146/147)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Liz en Jennifer gaan door met hun onderzoek naar het verleden van Red, terwijl Red een oude rivaal ontmoet en Samar undercover gaat op de zwarte markt.

  Aflevering 5

  Alter Ego (No. 131)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Red vecht om zijn immuniteitsafspraak in de rechtbank te laten erkennen, terwijl Liz en de taskforce een erfgenaam met een verdachte erfenis onderzoeken.

  Aflevering 6

  The Ethicist (No. 91)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Red wordt overgebracht naar een medische faciliteit voor psychiatrische evaluatie, terwijl Liz en Jennifer een Blacklister zoeken die meer informatie heeft over Red.

  Aflevering 7

  General Shiro (No. 116)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Red probeert samen met Dembe en Glenn een jury samen te stellen voor het komende proces. De taskforce werkt aan een zaak waarbij insecten worden gebruikt als wapens.

  Aflevering 8

  Marko Jankowics (No. 58)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Liz en Jennifer zoeken een vrouw die mogelijk een geheim over Reds verleden weet en worden belaagd door een smokkelaar. Red bemiddelt tussen twee gevangenisbendes.

  Aflevering 9

  Minister D (No. 99)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Liz en de taskforce onderzoeken een Blacklister die duistere geheimen verkoopt, terwijl Red zijn naam probeert te zuiveren vanwege een aanklacht van verraad.

  Aflevering 10

  The Cryptobanker (No. 160)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Om een dreigende aanval te stoppen, onderzoekt de taskforce de ongereguleerde wereld van cryptovaluta op internet. Red neemt een risico om te worden vrijgesproken.

  Aflevering 11

  Bastien Moreau (no. 20)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  In een poging om Red te redden, die over enkele uren wordt geëxecuteerd, zoeken Liz en de taskforce naar de waarheid over een internationale moord.

  Aflevering 12

  Bastien Moreau (no. 20): Conclusion

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Cooper doet namens Red rechtstreeks een beroep op het Witte Huis. Liz en het team achtervolgen de Corsicaan, een Blacklister die te maken heeft met een samenzwering.

  Aflevering 13

  Robert Vesco (No. 9)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Red en de taskforce sporen een beruchte voortvluchtige op die een legende is geworden door zijn carrière als oplichter. Samar staat voor een ingrijpende beslissing.

  Aflevering 14

  The Osterman Umbrella Company (No. 6)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Red laat Liz een geheime organisatie van huurmoordenaars onderzoeken die voor verschillende inlichtingendiensten werken om voormalige agenten uit te schakelen.

  Aflevering 15

  Olivia Olson (No. 115)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  De taskforce zoekt naar een Blacklister die is gespecialiseerd in vijandige overnames van criminele organisaties die misschien meer weten over een enorme samenzwering.

  Aflevering 16

  Lady Luck (No. 69)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Dembe maakt zich zorgen als Red obsessief op zoek is naar de verrader die hem heeft aangegeven. Liz en Ressler zoeken een Blacklister die gokschulden uitwist.

  Aflevering 17

  The Third Estate (No. 136)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Red en de taskforce beschermen de kinderen van de economische elite tegen een antikapitalistische terreurgroep. Ressler is op zoek naar de waarheid over Liz' moeder.

  Aflevering 18

  The Brockton College Killer (No. 92)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  De taskforce onderzoekt een cold case die weer in de aandacht is gekomen vanwege een populaire podcast over echte misdaad. Red vraagt advies aan Dom Wilkinson.

  Aflevering 19

  Rassvet

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Katarina Rostova is alleen en wordt opgejaagd in een vreemd land na een volslagen mislukte missie en vraagt de enige persoon die ze vertrouwt, om hulp.

  Aflevering 20

  Guillermo Rizal (No. 128)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  De taskforce moet snel de ontvoerder van meerdere kinderen vinden, Red probeert een man te vinden die alles kan vinden en Liz denkt na over een grote verandering.

  Aflevering 21

  Anna McMahon (No. 60)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Een presidentiële adviseur gaat de confrontatie aan met Cooper en de taskforce in een race om het dossier te vinden met details van een samenzwering tegen de VS.

  Aflevering 22

  Robert Diaz (No. 15)

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  Liz en de taskforce proberen een ramp tegen te houden wanneer het plan van de president duidelijk wordt. Red ontmoet een man met informatie over zijn verleden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.