The Batman 2 is officieel bevestigd

News
donderdag, 28 april 2022 om 11:00
the batman2022f1675339382
Het heeft even moeten duren, maar in maart verscheen dan eindelijk Batman">The Batman met Robert Pattinson. Er wordt al tijden gespeculeerd over een vervolg, maar die speculatie kan nu ophouden. The Batman 2 is namelijk officieel bevestigd door Warner Bros.
Al voor de release van The Batman werd er veel gesproken over eventuele vervolgen. Nu heeft Warner Bros. tijdens een panel op CinemaCon bevestigd dat dit er ook komt. Robert Pattinson komt terug als Batman en Matt Reeves zal weer de regie op zich nemen.
Verder is er nog weinig bekend over de film. Er is nog geen verdere terugkerende cast bekend en ook over het verhaal was tijdens het panel nog niets te melden. Mogelijk is de film daarvoor nog in een te vroeg stadium.
Want hoewel zowel Reeves als Pattinson eerder interesse toonden in een vervolg, was er nog veel onzeker. Pattinson gaf bijvoorbeeld aan oren te hebben naar een trilogie, maar zei daarbij ook dat het daarvoor wel belangrijk was dat de film een succes zou zijn. Na een goede ontvangst en financieel succes lijkt Pattinsons trilogie-wens ineens heel goed mogelijk.

The Batman 2 niet de enige uitbreiding

Hoewel The Batman 2 nog maar net aangekondigd is, wisten we al langer dat we meer van deze versie van Gotham zouden zien. Zo komt er een spin-off serie voor HBO Max over The Penguin. HBO Max is overigens ook de plek waar je nu The Batman kunt streamen, mocht je hem in de bioscoop hebben overgeslagen.

Populair Nieuws