Update - ING-storing lijkt voorbij, inloggen weer mogelijk

News
donderdag, 28 april 2022 om 10:30
We doen bijna dagelijks bankzaken, maar dat is op het moment vrij lastig voor ING-klanten. Er is namelijk een behoorlijke storing aan de gang. Vooral met het Inloggen in Mijn ING lijken veel problemen te zijn, terwijl inloggen natuurlijk een heel belangrijke stap is in het reglen van je bankzaken.

Update - ING-storing weer voorbij

Het lijkt erop dat je weer normaal kunt inloggen bij ING. De meldignen van een storing zijn na een piek van een paar uur weer hard gedaald. Rond het middaguur is de lijn gedaald naar onder de honderd meldingen. De storing lijkt voorlopig voorbij.

Oorspronkelijk bericht

Er zijn momenteel de nodige problemen met bankieren bij ING. Op Allestoringen lopen de meldingen van een storing bij de bank sinds vanochten snel op. De piek zit momenteel op zo’n 472 meldingen. Er wordt bovendien geklaagd dat er 'weer' storing is, want klanten hebben al een tijdje last van sporadische problemen.
De meeste meldingen van vandaag gaan over problemen met inloggen. Daarna volgen problemen met het inloggen specifiek aan mobiel bankieren. Mensen die wel binnenkomen lijken niet te kunnen overboeken, dus we kunnen stellen dat bankzaken voor ING-klanten vandaag nog niet soepel lopen.
Hoewel meldingen van een storing al sinds vroeg in de ochtend binnenstromen heeft ING er nog geen aandacht aan besteed. Op hun Twitter-account, waar vaak updates worden gegeven over storingen en andere problemen vandaag nog geen enkel bericht verschenen. Mogelijk is de storing nog niet groot genoeg voor een statement.

Meldingen storing lijken alweer te dalen

Ook moet gezegd worden dat de meldingen op het moment van schrijven al iets aan het zakken zijn. Ze zijn nog niet terug op het normale niveau en het zou kunnen dat er een nog grotere piek aankomt. Toch zou het ook goed kunnen dat bankieren vanmiddag weer redelijk normaal kan.

Populair Nieuws