Eerste indruk van PS5 toont hele stille en 'koele' console

  De PlayStation 5 was onlangs beschikbaar voor YouTubers in Japan. Hieruit blijkt dat de console niet erg warm wordt en ontzettend stil is. Dat wist een aantal YouTubers die de console in handen heeft gehad te melden.

  Dit meldt twitteraar Tidux op zijn account. Volgens hem hebben YouTubers 4Gamer en Degeki dit gemeld nadat zij de console in handen hadden. Volgens Tidux meldt Dengeki Online dat de luchtstroom na een speelsessie van ruim 80 minuten koel was. Dit, ondanks de temperatuur van de ruimte waarin gespeeld was. Het was er volgens Dengeki namelijk ongeveer 30 graden Celsius. Daarnaast is de console volgens zowel Dengeki als 4Gamer nagenoeg geruisloos. Vooral in verhouding met de PS4 Pro die nogal eens flink lawaai kan maken tijdens het spelen, is de console muisstil.

  Eerste indruk PS5 komt na hands-on met nieuwe gameplaybeelden

  De eerste indruk van de PS5 bracht niet alleen de impressie van de YouTubers mee. De console bracht ook nieuwe gameplaybeelden van titels als Godfall en Astro's Playroom met zich mee. Onder andere virtuele YouTubers Lulu Suzuhara, ging met de console aan de slag. Zij ging als eerste aan de slag met Astro's Playroom en Godfall. Daarna speelde ze Devil May Cry 5 Remastered die ook als releasegame naar de PS5 komt. Hierbij kregen we nieuwe beelden voorgeschoteld van de drie games, maar beelden van de nieuwe User Interface of de opstarttijden bleven helaas uit. Deze zullen moeten wachten totdat we de console straks zelf in handen hebben.

  De PS5 komt op 19 november wereldwijd uit.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.