The 100 eindigt met The Last War in 100e aflevering

  Slecht nieuws voor fans van The 100, ze gaan er namelijk mee stoppen. De serie die op 19 maart 2014 van start ging en sindsdien uitgroeide tot een van de populairste series ter wereld gaat er na al die jaren toch een eind aan breien. Na zeven seizoenen vonden de makers het tijd. We kunnen gelukkig nog wel een super vet einde verwachten!

  The CW Network

  De serie stopt na zeven seizoenen en precies 100 afleveringen met de productie van de serie. De makers van The 100 hebben natuurlijk wel grote plannen voor de laatste afleveringen van de serie. Ze vinden dat de trouwe en grote fanbase na al die jaren support zeker verdient. In een YouTube video laat producent Jason Rothenberg weten dat de laatste en dus 100e aflevering een heus spektakel zal worden.

  Clark is woedend

  Na de dood van een persoon die dichtbij haar staat is Clark uit op één ding. Wraak. Ze laat niets in haar weg zich stoppen voor ze krijgt wat ze wil, waar een hoop mensen de dupe van zullen zijn. Jason’s letterlijke woorden zijn ‘She is going to mess people up’. Ook is hij erg te spreken over Octavia, wie erg veranderde door de serie heen. Hij is erg lovend over hoe Marie Avgeropoulos de rol op zich nam. Dit is mede omdat er met Octavia veel gebeurd, waardoor ook zij uiteraard een grote rol zal spelen in de laatste aflevering van de serie.

  Pas op! deze video bevat spoilers!

  We kunnen in ieder geval een hoop verwachten van ‘The Last War’, zoals de aflevering zal gaan heten en kunnen alleen maar hopen dat de serie een toepasselijk en mooi einde zal krijgen, zoals het verdient!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.