Test jouw skills in de nieuwe arena van de ESO Markarth DLC

  The Dark Heart of Skyrim, het huidige jaar van content voor The Elder Scrolls Online, wordt in november afgesloten met de Markarth DLC. Zenimax Online Studios heeft nu meer informatie gedeeld over de nieuwe Vateshran Hollows Arena, waar jouw skills als speler worden getest.

  Met de ESO Markarth DLC krijgen spelers toegang tot een nieuwe zone: The Reach. In deze provincie naast Skyrim kan je naast meerdere verhaallijnen en delves ook een gloednieuwe arena vinden, genaamd de Vateshran Hollows. Deze mysterieuze grot wordt door de plaatselijke Reachfolk gebruikt om het kaf van het koren te scheiden en spelers kunnen daar binnenkort ook hun skills testen.

  Net zoals de Maelstrom Arena uit de Orsinium DLC moet je deze arena helemaal zelf overleven. De nieuwe content voor ESO is dan ook de perfecte manier om te kijken of je klaar bent voor het grote werk. Dat laat Zenimax Online Studios weten in een blogpost.

  “Met de mechanics en features die we hebben ontwikkeld over de jaren, wilden we echt zien hoe die zouden werken in een nieuwe singleplayer arena. Met Vateshran Hollows wilden we een ervaring creëren waar spelers zichzelf echt kunnen uitdagen als het aankomt op combat en survival.”

  Mike Finnigan, ESO Encounter Lead

  Wat huisvest de nieuwe ESO arena?

  In de Vateshran Hollows zal je drie verschillende portals vinden, die je naar verschillende arena's voert waar dodelijke creatures op je staan te wachten. Hunter’s Grotto is gewijd aan de Daedric Prince Hircine, in Brimstone Den mag je vechten tegen de manschappen van Mehrunes Dagon en The Wounding is tot slot het terrein van Molag Bal. Wil je de titel Spiritblood Champion claimen, dan moet je alle drie de arena’s zien te overleven en vervolgens de laatste challenge voltooien.

  Het is geen gemakkelijke opdracht om die titel te bemachtigen, maar je zal er wel goed voor beloond worden. In de Vateshran Hollows arena kan je drie nieuwe items sets verzamelen en meerdere collectibles scoren, waaronder de Void Pathosis skin en de Hungering Void weapon styles.

  Wil je een stap zetten in de nieuwe arena, dan moet je eerst de ESO Markarth DLC aanschaffen. Deze zal vanaf 2 november beschikbaar zijn op PC en Google Stadia en 10 november voor de Xbox One en PlayStation 4. Spelers die in het bezit zijn van ESO Plus hoeven de DLC niet aan te schaffen en kunnen meteen de reis maken naar The Reach.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.