Test jouw skills in de nieuwe arena van de ESO Markarth DLC

News
vrijdag, 30 oktober 2020 om 12:30
elder scrolls online markarth dlc vateshran hollows arenaf1604048651
The Dark Heart of Skyrim, het huidige jaar van content voor The Elder Scrolls Online, wordt in november afgesloten met de Markarth DLC. Zenimax Online Studios heeft nu meer informatie gedeeld over de nieuwe Vateshran Hollows Arena, waar jouw skills als speler worden getest.
Met de ESO Markarth DLC krijgen spelers toegang tot een nieuwe zone: The Reach. In deze provincie naast Skyrim kan je naast meerdere verhaallijnen en delves ook een gloednieuwe arena vinden, genaamd de Vateshran Hollows. Deze mysterieuze grot wordt door de plaatselijke Reachfolk gebruikt om het kaf van het koren te scheiden en spelers kunnen daar binnenkort ook hun skills testen.
Net zoals de Maelstrom Arena uit de Orsinium DLC moet je deze arena helemaal zelf overleven. De nieuwe content voor ESO is dan ook de perfecte manier om te kijken of je klaar bent voor het grote werk. Dat laat Zenimax Online Studios weten in een blogpost.

Wat huisvest de nieuwe ESO arena?

In de Vateshran Hollows zal je drie verschillende portals vinden, die je naar verschillende arena's voert waar dodelijke creatures op je staan te wachten. Hunter’s Grotto is gewijd aan de Daedric Prince Hircine, in Brimstone Den mag je vechten tegen de manschappen van Mehrunes Dagon en The Wounding is tot slot het terrein van Molag Bal. Wil je de titel Spiritblood Champion claimen, dan moet je alle drie de arena’s zien te overleven en vervolgens de laatste challenge voltooien.
Het is geen gemakkelijke opdracht om die titel te bemachtigen, maar je zal er wel goed voor beloond worden. In de Vateshran Hollows arena kan je drie nieuwe items sets verzamelen en meerdere collectibles scoren, waaronder de Void Pathosis skin en de Hungering Void weapon styles.
Wil je een stap zetten in de nieuwe arena, dan moet je eerst de ESO Markarth DLC aanschaffen. Deze zal vanaf 2 november beschikbaar zijn op PC en Google Stadia en 10 november voor de Xbox One en PlayStation 4. Spelers die in het bezit zijn van ESO Plus hoeven de DLC niet aan te schaffen en kunnen meteen de reis maken naar The Reach.