De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 44)

Article
vrijdag, 30 oktober 2020 om 13:00
zombie army 4f1578653242
Het is Halloween. Dit jaar gaan we niet langs de deuren, maar er zijn wel griezelig goede aanbiedingen te vinden op het internet. Met welke aanbieding ga jij er vandoor? Trick or treat!

Planet of the Discounts in de PlayStation Store

Sony trapt deze week een nieuwe aanbiedingsperiode af, namelijk de Planet of the Discounts. De naam van de aanbieding zegt het al: lekker veel korting op allerlei games. Wat die kortingen zijn, is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar dat er veel te besparen zal zijn is een zekerheid. De lijst van games met korting is namelijk enorm.
Zo komen onder andere Zombie Army 4, Burnout Paradise: Remastered, Dying Light: The Following, Fairy Tail, Mafia II en Mafia III: Definitive Edition en andere toffe games voorbij. Kijk ook zeker even naar de talloze LEGO- games, de Star Wars games, de verschillende Grand Theft Auto-titels en Resident Evil-avonturen die in de aanbieding zijn!
amazonf1601030158

Early Black Friday bij Amazon

Black Friday is vroeg dit jaar, althans bij Amazon. Daar zijn namelijk de Early Black Friday aanbiedingen van start gegaan. TIjdens de aanbiedingsperiode die loopt tot 19 november is er van alles met flink wat voordeel te koop. Zo kun je nu een Seagate Portable External SSD kopen met 20 procent korting. Wij hebben een greep uit de selectie gemaakt en een paar toffe deals op een rijtje gezet voor je:
img 20190927 172924f1570016201

Flinke korting tijdens Wehkamp Wannahaves

Wehkamp heeft de jaarlijkse Wannahaves weer afgetrapt. Op de website zijn naast kleding een hoop toffe dingen met voordeel te koop. Zo kun je televisies, smartphones, PC's en randapparatuur en meer in de aanbieding in huis halen en stiekem een hoop zuurverdiende centen in je portemonnee houden. Wij zetten een paar deals op een rij:
explosionf1604049192

Dikke Halloween deal bij Teufel

Het is vandaag Halloween en dat wordt overal en nergens griezelig gevierd. Teufel doet ook mee met een speciale aanbieding. Via de Teufel website kun je namelijk nu een wel hele mooie combideal sluiten waarin je de Rockster Air speaker samen met de Real Blue met voordeel aanschaft. Op die manier heb je de beste audio voor onderweg of dat nou vanuit de bluetooth koptelefoon of via de hoge kwaliteits-bluetooth speaker komt.