Deze bekenden kan je tegenkomen in Hogwarts Legacy

Article
vrijdag, 30 oktober 2020 om 12:00
harry potter rpgf1602520936
Een aantal weken geleden werd tijdens een PlayStation 5 evenement eindelijk Hogwarts Legacy aangekondigd. De game waar in 2018 al een aantal beelden van gelekt waren speelde al een tijdje rond in onze hoofden. We weten nu al het een en ander over de gameplay en hoe het spel eruit zal gaan zien, maar wat voor mensen zal je tegenkomen in Hogwarts Legacy? Vandaag gaan wij jullie vertellen wat er allemaal gebeurt in de wereld waarin het spel zich afspeelt.
We weten ondertussen dat Hogwarts Legacy zich rond 1890 af zal gaan spelen. Ook in deze tijd gebeurde er al een heleboel in deze magische wereld. Wij gaan een aantal gebeurtenissen met jullie af die rond deze tijd plaatsvonden en daarom dus heel goed een rol zouden kunnen spelen in dit spel. Hier zijn we via de boeken en de films namelijk redelijk goed van op de hoogte gesteld. Ook op een aantal officiële websites valt veel informatie te vinden over de geschiedenis van de wereld. We weten niet zeker of deze gebeurtenissen ook in de game voorkomen, maar die kans is absoluut aanwezig.
Wat we als eerste af zullen gaan zijn een aantal personages die we kennen van de films en de boeken van Harry Potter en Fantastic Beasts. Zo weten we dat de welbekende wijze tovenaar Perkamentus, Dumbledore in het Engels, in 1881 geboren is. Pas vanaf je elfde mag je opgeleid worden op Hogwarts, dus in het begin van het spel zal de legendarische Albus Dumbledore nog niet tegenkomen, maar de kans dat hij in een latere fase van het spel voor zal komen is absoluut aanwezig. Ditzelfde geldt voor de grote vijand van Dumbledore, Gellert Grindelwald. In het tweede deel van Fantastic Beasts komen we erachter dat dit één van de meest beruchte namen uit de geschiedenis van de wereld is. Grindelwald kwam in 1883 de wereld in. Wie weet krijgen we wel wat mee van hoe de twee jonge aartsrivalen in hun jonge jaren met elkaar omgaan. Grindelwald zat alleen wel op een andere school, namelijk Durmstang Institute. Of ook deze school en dus wellicht ook Grindelwald in het spel voor gaan komen is nog niet te zeggen.

Onbekend verhaal

De makers van de game, Avalanche Software, gaven al aan dat in Hogwarts Legacy een verhaalt verteld gaat worden dat nog nooit eerder verteld is. Dit zal betekenen dat de impact van zowel Dumbledore als Grindelwald, als die er al is, niet enorm groot zal zijn. Wel zal Dumbledore in 1892 beginnen op Hogwarts, waar hij bij Gryffindor terechtkwam. De kans zit er dus absoluut in dat je hem tegenkomt op school. Ook jij zal namelijk als student beginnen op Hogwarts, waar op dat moment een wat verontruste sfeer hangt. In het spel is het zelfs een doel om bondgenoten te vinden die jou zullen helpen. Wie weet kan jij dus wel dikke vrienden worden met Albus!
Wij hebben hoge verwachtingen voor Hogwarts Legacy! Wat denken jullie? Wordt het een succes of zal het tegenvallen? De game zal in 2021 uitkomen voor PS4, PS5, PC, Xbox One en Xbox Series X.

Populair Nieuws