Eerste trailer voor Terminator Dark Fate

  De eerste trailer voor Terminator Dark Fate is uitgebracht. De beelden laten een dodelijke, nieuwe Terminator zien die te maken gaat krijgen met Linda Hamilton als Sarah Connor en Arnold Schwarzenegger als de originele Terminator. De film draait vanaf 23 oktober in de bioscoop.

  Gisteren werd al bekendgemaakt dat de eerste beelden van de zesde Terminator-film vandaag zouden uitkomen. De eerste beelden laten zien hoe de nieuwe, hybride Terminator (Gabriel Luna, Agents of S.H.I.E.L.D) achter een jong meisje genaamd Dani Ramos (Natalia Reyes) aanzit. Zij wordt wel beschermd door Grace (Mackenzie Davis), een soldaat die er alles aan doet om Dani te beschermen. Daarbij wordt zij geholpen door Sarah Connor (Linda Hamilton) en uiteindelijk ook de originele Terminator, de T-800 (Arnold Schwarzenegger).

  James Cameron terug voor Terminator Dark Fate

  Regisseur van het eerste uur, James Cameron, is terug voor zijn derde Terminator-film, maar nu als schrijver en producer. De film is dan ook een vervolg op Terminator 2: Judgment Day uit 1991 en de drie andere Terminator-films, Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator Salvation en Terminator Genisys, spelen zich allemaal af in andere tijdlijnen.

  De film wordt geregisseerd door Tim Miller, die bekend is geworden als regisseur van Deadpool.

  Oorspronkelijk zou de zesde Terminator-film in de zomer van 2019 al te zien zijn, maar het is nu ook bekend geworden dat de film pas in oktober te zien zal zijn. Terminator: Dark Fate draait vanaf 23 oktober in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.