Ted Lasso seizoen 3 releasedatum officieel onthuld door Apple TV+

News
woensdag, 15 februari 2023 om 13:00
ted lasso seizoen 3 1f1676418763
De Ted Lasso seizoen 3 releasedatum is officieel bekendgemaakt door Apple TV+. Over een maand kunnen we al genieten van de serie en het verhaal van AFC Richmond verder volgen op de streamingdienst.
Het derde seizoen van Ted Lasso is nu dan eindelijk in zicht. De releasedatum is nu namelijk officieel bekendgemaakt door Apple TV+. De streamingdienst heeft dit via een korte trailer gedaan. Deze trailer voor Ted Lasso seizoen 3 was verder niet gefocust op het verhaallijn van het derde seizoen, maar diende meer als een korte aankondiging.
We zien namelijk verschillende karakters uit de serie 'Believe' op een papier schrijven. Dit refereert naar het begin van de Apple TV+ serie. Ted Lasso had toen namelijk boven de deur van de kleedkamer een papier met dezelfde tekst gehangen om het team hoop te geven.

Wat is de Ted Lasso seizoen 3 releasedatum?

De eerste aflevering van Ted Lasso seizoen 3 is te zien vanaf 15 maart op Apple TV+. Vervolgens komt er elke woensdag een nieuwe aflevering uit. Dit seizoen bestaat uit 12 afleveringen. Seizoen 3 is overigens ook het laatste seizoen van de serie. Ondanks het grote succes van de serie, houden de makers zich aan hun originele plan.
Ted Lasso seizoen 3 pakt dan ook op waar het tweede seizoen geëindigd. is. AFC Richmond is gepromoveerd naar de Premier League. Maar hun oud assistent-coach Nate is nu naar een ander team gegaan om AFC Richmond kapot te maken. Het is aan Ted Lasso, Roy Kent en Coach Beard om het team naar de top te brengen. Maar ondertussen worstelt Ted ook nog eens met zijn eigen persoonlijke problemen. Het belooft in ieder geval weer een spannend seizoen te worden.