Ted Lasso en AFC Richmond maken hun opwachting in FIFA 23

News
donderdag, 22 september 2022 om 12:00
fifa 23 ted lassof1663835616
Er waren al een paar hints gegeven, maar nu is de aankondiging officieel. FIFA 23 krijgt een crossover met Ted Lasso en de fictieve voetbalclub AFC Richmond!
Liefhebbers van de populaire Apple TV+ serie Ted Lasso kunnen nu op een nieuwe manier van de show genieten. EA Sports heeft namelijk officieel aangekondigd via een trailer dat FIFA 23 een crossover krijgt, waardoor Ted Lasso, het karakter van Jason Sudeikis, en AFC Richmond speelbaar zullen zijn in verschillende modi.
De fictieve voetbalclub is te gebruiken in Career Mode, Kickoff, Online Friendlies en Online Season. Daarnaast zullen spelers ook de mogelijkheid hebben om verschillende tenues, Manager Items en meer van AFC Richmond vrij te spelen voor FUT 23 en Pro Clubs.
Dinsdag doken er al geruchten op dat Ted Lasso en FIFA 23 een samenwerking zijn aangegaan. Toen postte het Twitter-kanaal namelijk een foto van Jason Sudeikis, die bezig was met motion capture, waar het EA Sports FIFA-kanaal vervolgens op reageerde.

Ted Lasso acteurs genieten van FIFA 23 crossover

In een verklaring heeft Sudeikis aangegeven ‘zeer dankbaar’ te zijn voor alle mooie momenten in zijn carrière en dat hij een verschijning in FIFA 23 daar ‘als één van de beste’ onder schaart. Voor de acteur en de rest van de cast ‘is het een droom die uitkomt’.
Naast Ted Lasso zijn ook meerdere spelers uit de serie speelbaar in de game, zo kunnen spelers onder andere aan de slag met Jamie Tartt, Roy Kent, Dani Rojas en Sam Obisanya. Brett Goldstein, de acteur die Roy Kent speelt, kan niet wachten om zichzelf in de game te zien, ondanks CGI-geruchten die over hem verspreid worden.

“Het is zo cool om in FIFA te zitten. Het gaat niet helpen om de CGI-geruchten te ontkrachten, maar f*ck dat, het is het waard. Ik kijk ernaar uit om mijn neefje te verslaan als ik speel als Roy Kent en hij als Jamie Tartt. Hij gaat woest zijn!”