Teaser voor GTA 6 in de GTA Online trailer?

  Zit er een GTA 6 teaser verstopt in de GTA Online trailer? Alsof 2020 qua games nog niet groot genoeg was, denken fans van de bekende maffiareeks dat er nu een teaser voor GTA 6 te vinden is in de nieuwe GTA Online trailer. De nieuwe uitbreiding van de 2013-titel voegt een nieuwe heist toe aan de game.

  In de nieuwe GTA Online trailer (die een nieuwe soloheist uit de doeken doet) zijn een aantal cijfers te vinden in één van de hoeken uit de trailer. Fans zijn gelijk op onderzoek uit gegaan om te achterhalen wat deze cijfers betekenen. Zoals in de video, die je hieronder ziet, blijkt dat de cijfers coördinaten zijn.

  Eenmaal ingevoerd op Google Maps verwijzen de cijfers naar een plaats in Viginia. Wat de enthousiaste onderzoekers opvalt, is dat de plek reverentie maakt naar het getal 6. Ten minste, wie een beetje creatief naar het beeld kijkt van bovenaf. De Romeinse tekens "VI" kunnen in de weg gezien worden.

  GTA 6 blijft nog lang uit

  Of het nu een bedoelde teaser is van Rockstar Games of een aantal creatievelingen met te veel fantasie, blijft in het midden. De makers van Grand Theft Auto staan bekend om het teasen van de fanbase, maar een aankondiging van de nieuwe titel is het zeker niet. Neem dit onderzoek dan ook nog even met een korreltje zout.

  Eerder dit jaar werd via journalist Jason Schreier wel duidelijk dat GTA 6 daadwerkelijk in ontwikkeling is. Bronnen die hij anoniem sprak voor een rapportage maakten duidelijk dat de game begin 2020 voor 30 procent klaar was. De game zou dan ook nog een tijdje in ontwikkeling zijn voor deze het daglicht zou zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.