GTA Online krijgt in december grote Heist update

  Er komen volgende maand gloednieuwe Heists naar GTA Online. Dat bracht Rockstar Games vrijdagmiddag naar buiten. Eerder op de dag kreeg GTA 5 Online nog een andere Heists-update, waar spelers met flinke bonussen aan de slag kunnen. Er valt ook een gloednieuw voertuig vrij te spelen.

  Eerder dit jaar bracht Rockstar Games naar buiten dat het met een enorme GTA Online update kwam. Nu is daar dus eindelijk meer duidelijkheid over! “Bereid je voor om te infiltreren op het afgelegen eilandcomplex van 's werelds meest beruchte drugsdealer in Grand Theft Auto Online's grootste, meest gewaagde en actievolle toevoeging tot nu toe: The Cayo Perico Heist”, schrijft Rockstar in haar newswire. Spelers kunnen op het gloednieuwe eiland Cayo Perico aan de slag.

  Volgens Rockstar is de Cayo Perico Heist het grootste avontuur ooit in GTA Online. De update, die in december uitkomt, introduceert een geheel nieuwe locatie in de map. Voor het eerst kunnen spelers solo aan de slag met een heist. Hiernaast is er de gebruikelijke manier om met maximaal drie anderen de heist te doen.

  Nieuwe locatie in GTA Online

  In de bovenstaande trailer komt Cayo Perico voor het eerst in beeld. Naast de subtropische omgeving, is er ook een nieuwe onderzeeër te zien. Deze zal dienen als hoofdkwartier. De update brengt naast de nieuwe locatie, ook een aantal nieuwe radiostations met zich mee. De Cayo Perico Heist-update komt dinsdag 15 december naar GTA 5.

  Mysterieuze GTA Online teaser

  Eerder deze week trakteerde Rockstar haar GTA-spelers nog op een mysterieuze trailer. Hierin waren een een aantal geheimzinnige locaties zien. Een aantal leken niet eens onderdeel uit de maken van de huidige GTA Online map.

  Zo was er een nieuw eiland, dat aan de kust van Los Angeles ligt, te zien. GTA 5 speelt zich af in de fysieke stad Los Santos, dat een replica is van het Amerikaanse Los Angeles. Voor deze miljoenenstad ligt het eilandje Santa Catalina, wat nu naar alle waarschijnlijkheid is omgetoverd is naar Cayo Perico.

  Deze week kunnen GTA Online spelers nog aan de slag met de huidige Heists. Met de zogenoemde Heist Challenge, kunnen spelers leuke beloningen vrijspelen. Voor de grote update van december, kunnen spelers een speciaal nieuw voortuig bemachtigen.

  GTA Online naar PS5

  Op GTA 6 zullen we nog wel even moeten wachten, maar GTA V maakt ook op de PlayStation 5 haar opwachting. Sony kon alvast wat details verklappen over de GTA V release op de PS5. Zo is GTA Online voor toekomstige eigenaren van de PS5 bij de lancering gratis. Daarvoor is alleen wel PS Plus nodig.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.