Toch wel een next-gen upgrade voor The Last of Us Part 2?

News
dinsdag, 24 november 2020 om 10:00
the last of us part 2 screenshot 3f1591010855
Eén van de beste games op de PlayStation 4 is volgens velen The Last of Us Part 2. De game krijgt vooralsnog geen next-gen upgrade, maar daar komt mogelijk verandering in.
Het is tegenwoordig geen vreemd fenomeen om te zien: een game die op de vorige generaties consoles en vervolgens een next-gen versie krijgt. Zo kreeg de originele The Last of Us een upgrade naar de PS4 met The Last of Us Remastered. Naughty Dog heeft alleen nog niks gezegd over een next-gen upgrade voor het zeer goed ontvangen The Last of Us Part 2.
De ontwikkelaar zelf heeft er dus nog niks over gezegd, maar mogelijk heeft een webshop het nieuws vroegtijdig naar buiten gebracht. Op de website van Best Buy is namelijk bij de PS4-versie van The Last of Us Part 2 te lezen dat de game inclusief een gratis next-gen upgrade is. Mogelijk wordt daarbij gedoeld op het feit dat de titel op de PS5 is te spelen als backwards compatible game, maar met een next-gen upgrade wordt over het algemeen een geremasterde versie bedoeld.

PS5 features voor The Last of Us Part 2

Het is bovendien goed mogelijk dat The Last of Us Part 2 een echte PS5 versie krijgt. Een aantal dingen om aan te passen zijn namelijk al gedaan. Als je de game speelt op de nieuwe console van Sony, dan kunnen spelers al nieuwe features ervaren met haptic feedback en adaptive triggers. Kijk er dus niet raar van op wanneer Naughty Dog binnenkort toch nog een next-gen upgrade voor The Last of Us Part 2 aankondigt.

Populair Nieuws