TCL lanceert nieuwe televisie-reeks en soundbar

News
woensdag, 14 april 2021 om 8:00
tcl c82f1618326980
We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk krijgen we de nieuwe televisie-reeks en soundbar van TCL te zien. De producten van TCL waren een tijdje lastig te krijgen in Nederland, maar dit jaar wil de Chinese fabrikant zijn marktaandeel vergroten.
Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe televisie of een nieuwe soundbar, dan is er goed nieuws voor jou. TCL komt met een nieuwe televisie-reeks die gebruik maakt van gloednieuwe technologie. Hierdoor worden de tv's van de Chinese fabrikant nog veel beter dan wat je nu op de markt kan krijgen. De producten van TCL waren voorheen eigenlijk alleen te krijgen bij BCC en Wehkamp, maar met de opening van een nieuw kantoor in Rotterdam gaan ook de plekken waar je de tv's kan kopen in de loop van het jaar uitgebreid worden.

Nieuwe televisie-reeks

TCL staat al een tijdje bekend als een fabrikant van fantastische displays voor je televisie, maar de tv's waren nog niet volop beschikbaar in Nederland. In het laatste kwartaal van 2021 gaat daar verandering in komen met de lancering van de nieuwe C-reeks. Hierin vind je de C72 en C72+ die 4K QLED combineren met Android TV voor naadloze integratie met alle streamingdiensten.
Daarnaast komt ook nog de knaller van een C82 op de markt. Deze maakt gebruik van QLED en de nieuwe Mini-LED technologie zodat je altijd een realistisch beeld op je televisie krijgt. In de C82 zit ook nog eens een Onkyo soundbar ingebouwd zodat je gelijk kan genieten van een goede thuisbioscoop ervaring. Als je nog steeds niet overtuigd bent, dan moet je even kijken naar de native 100Hz die best zeldzaam is voor een televisie van dit formaat.
4 jpgf1618327626

Nieuwe soundbar

Naast de nieuwe televisie-reeks weet TCL ook nog een nieuwe soundbar te presenteren die binnenkort moet verschijnen. De soundbar belooft goede geluidskwaliteit te leveren en met Dolby Atmos haal je de ultieme bioscoopervaring in huis. Dat is toch wel fijn aangezien we nog even zullen moeten wachten voordat we weer naar een echte bioscoop toe kunnen.
Al deze producten zullen in ieder geval nog dit jaar op de Nederlandse markt verschijnen en lijken de strijd aan te gaan met grote concurrenten zoals Samsung en LG. Mocht je nou echt niet kunnen wachten op de nieuwe televisie van TCL, dan zijn er in ieder geval nog meer dan genoeg andere soundbars en tv's die perfect zijn voor je next-gen console. Toch lijkt het wel de moeite waard om even te wachten, TCL is namelijk vaak toch wat goedkoper dan de concurrentie.