Zijn er nog meer MonsterVerse films in aantocht?

News
woensdag, 14 april 2021 om 9:00
godzilla vs kong 3f1618338652
Als je je afvraagt of Godzilla vs. Kong het einde was voor King Kong, dan is het antwoord 'zeker niet'. Het MonsterVerse gaat de komende tijd nog wel even door en Legendary Pictures hintte eerder deze week al naar nieuwe films. We weten nog niet precies welke andere films we mogen verwachten in het MonsterVerse, maar als ze een beetje in de lijn van Godzilla en Kong: Skull Island liggen, worden het ongetwijfeld topfilms.
Legendary Pictures zou bezig zijn met heel wat plannen voor toekomstige MonsterVerse films. Het kan dus heel goed dat er nog veel meer projecten aan gaan komen. Eén van de eerste projecten die al vast is gelegd, is een samenwerking tussen Legendary en Netflix. De twee bedrijven maken samen een anime-achtige serie die zich afspeelt op Skull Island, maar daar blijft het niet bij.
Tijdens een gesprek met Deadline vertelt Josh Grode, CEO van Legendary Entertainment, dat het bedrijf op dit moment bezig is met het in kaart brengen van toekomstige films in het MonsterVerse. Gezien het grote succes van Godzilla vs. Kong, is dat ook niet heel gek.

Meer gevechten na Godzilla vs. Kong?

Na Godzilla vs. Kong is de kans groot dat je je afvraagt wie de gigantische aap eventueel ook even de vuisten laat proeven. Maar Kong heeft meer rivalen dan je waarschijnlijk verwacht. Zo zijn er nog figuren zoals Gigan, Destroyah, Hedorah, Monster X, Megalon en nog veel meer. Onze favoriete aap is dus nog lang niet klaar met zijn flinke vechtpartijen.