Nieuwe Hitman's Wife's Bodyguard trailer verschenen

News
woensdag, 14 april 2021 om 7:00
Er is een trailer voor Hitman’s Wife’s Bodyguard op YouTube gepost. De film is het vervolg op de succesvolle actiekomedie The Hitman’s Bodyguard uit 2017. De nieuwe film verschijnt in juni.
Ryan Reynolds is terug, maar dit keer niet in roodgekleurd spandex. Hij speelt dit keer de rol van Michael, die bodyguard is voor zijn vriend Darius, gespeeld door Samuel L. Jackson. De vrouw van Darius wordt opnieuw gespeeld door Salma Hayek, die binnenkort ook te zien zal zijn in The Eternals.

Wat zien we in de trailer?

In de nieuwe trailer voor The Hitman's Wife's Bodyguard krijgen we te zien dat Michael zijn titel als bodyguard achter zich moet laten en simpelweg moet rusten. Hij heeft constant dezelfde droom en is het helemaal beu. Maar op het moment dat hij dan eindelijk rust wil nemen en heerlijk naar Britney Spears zit te luisteren, wordt hij alweer belaagd met kogels en moet hij opnieuw zijn bodyguard jasje aantrekken.

Hitman’s Wife's Bodyguard in de bioscoop of op streamingdienst?

De planning was eerst dat The Hitman's Wife's Bodyguard pas in augustus in de bioscopen te zien zou zijn, maar dat is nu niet meer het geval. De releasedatum is naar voren geschoven. Het is nog niet duidelijk of Millenium Media de film ook gaat uitgeven op diverse streamingdiensten zoals het geval was voor Godzilla vs. Kong en de Snyder Cut. Maar het is in elk geval goed om te zien dat de film eerder komt dan gepland.
Het is niet de enige film met Ryan Reynolds die we binnenkort te zien gaan krijgen. Zo komt in mei de film ‘Free Guy’ uit, die er ook hilarisch uitziet.