Take-Two heeft 'heel veel vertrouwen' in GTA 6 ondanks problemen

News
dinsdag, 08 februari 2022 om 12:00
gta 6f1658229727
De meest recente GTA-game is overspoeld met problemen, waardoor de reputatie van de franchise een deuk heeft opgelopen. Toch heeft uitgever Take-Two ‘heel veel vertrouwen’ in de komende GTA releases, waaronder GTA 6.
Veel spelers keken uit naar GTA The Trilogy Definitive Edition. Klassiekers als GTA Vice City en GTA San Andreas hebben namelijk legio fans en de mogelijkheid om die titels met verbeterde graphics en gameplay te spelen, dat lijkt een gouden combinatie. Maar de release was dramatisch, met veel bugs en glitches. En dan waren sommige grafische elementen ook nog eens beter in de originele versies van de drie games.
Rockstar heeft eerder al de problemen erkend, en haar verontschuldigingen ervoor aangeboden, en ook Take-Two laat weten dat er steken zijn laten vallen bij de trilogie. Dat heeft CEO Strauss Zelnick gezegd tijdens de aandeelhoudersvergadering voor de laatste kwartaalcijfers, zo meldt VGC. Toch heeft Zelnick vertrouwen in aankomende GTA releases, zoals de next-gen versie van GTA V en GTA 6.

Ontwikkeling GTA 6 eindelijk bevestigd

Hoewel er al lange tijd geruchten gaan dat Rockstar werkt aan de volgende Grand Theft Auto, heeft de ontwikkelaar nooit officieel bevestigd dat GTA 6 in ontwikkeling. Daar is afgelopen vrijdag eindelijk verandering in gekomen.
Via Twitter heeft de studio namelijk plotseling onthuld dat er wel degelijk wordt gewerkt aan een nieuwe GTA-game, maar er zijn nog geen verdere details gedeeld. Volgens Rockstar zullen er meer details worden gedeeld zodra de ontwikkelaar er klaar voor is.

Populair Nieuws