Take-Two gaf 53 miljoen dollar uit aan geannuleerde game

News
donderdag, 04 november 2021 om 11:30
take two release grote geheime franchise is uitgesteld tot 2020 131855f1646666724
Take-Two is naar buiten gekomen met wat het bedrijf heeft uitgegeven en verdiend. Daaruit blijkt dat het bedrijf 53 miljoen dollar uit heeft gegeven aan een game die sinds 2017 in ontwikkeling was, maar inmiddels geannuleerd is.
Take-Two heeft cijfers naar buiten gebracht waar de uitgaven en inkomsten van het bedrijf in staan. Hier staat ook in dat Take-Two 53 miljoen dollar heeft uitgegeven aan een game die geannuleerd is. Dit zorgt dus voor een hoop geruchten over welke game dan geannuleerd is.

Over welke game gaat het dan?

Als zoiets naar buiten komt wordt direct gekeken naar welke game dan gecanceld is. Er gingen geruchten rond over dat het Bully 2 zou zijn, of de in 2009 aangekondigde Agent game. Rockstar heeft onlangs nog de game van de website gehaald.
Volgens Bloomberg gaat het om een game die gemaakt zou worden door Hangar 13, dezelfde studio die Mafia 3 heeft gemaakt. Het project zou volgens bronnen VOLT hebben geheten en door meerdere tegenslagen zijn gecanceld.
Zelf zegt Take-Two niet over welke game het zou gaan. Het is een groot geldbedrag dat geïnvesteerd is in de game, dus dat er is besloten om het project te cancelen moet een goede reden hebben. Take-Two ziet dus geen kans er meer in om de game weer op te pakken, dus de game zal waarschijnlijk niet bijna klaar zijn.