Rockstars Agent website is de pijp uit

News
donderdag, 07 oktober 2021 om 12:30
2291204 agent logo missing ps3 72679 screenf1633505982
Slecht nieuws voor gamers die nog steeds uitkijken naar Agent, een nieuwe game van Rockstar. De website van de game is offline gehaald, en het spel is uit Rockstars gamebibliotheek gezet.
De ontwikkeling van de game Agent begon hoopvol, maar naarmate tijd verstreek begon de hoop van veel spelers op te raken. Het spel, wat zich in een Cold War era omgeving afspeelt, zal nooit uitkomen. Sterker nog, mensen die het spel in de gaten hielden zijn erachter gekomen dat de website van Agent offline is gehaald. De website was als teaser voor de game bedoeld, maar de enige functie die de URL van de website nog dient is bezoekers doorsturen naar de officiële Rockstar website.
Ook staat Agent niet meer tussen de games van Rockstar op haar eigen website. Dat meldt Ulvi op Twitter.
De game Agent is al een flinke tijd terug aangekondigd. Op E3 2009 schotelde Rockstar de game ons voor, de game moest een Cold War spionage-thriller voorstellen. Nu, een flinke tijd later, komt van de game niks meer terecht.

Rockstar verlaat Agent trademark

Over de jaren waren er nog wel kleine aankondigingen en updates met betrekking tot Agent. In 2007 werd de game officieel aangekondigd, maar pas op E3 2009 werd dus de eerste informatie bekendgemaakt. Ondanks de kleine hoop die Rockstar met elke aankondiging gaf, is er nooit echt iets van gekomen. De game is nooit afgemaakt, zeker niet nadat Rockstar het trademark in 2018 heeft laten schieten.
Waarom de game nooit afgemaakt is, is niet duidelijk. Waarschijnlijk omdat Rockstar andere games zoals Grand Theft Auto IV en Red Dead Redemption destijds belangrijker vond. Aangezien die twee games veel geld opleverden, zag Rockstar er waarschijnlijk meer heil in om de focus vol te leggen op die twee franchises.

Populair Nieuws